• 1,200.00 kn Da biste se kvalificirali za besplatnu dostavu
    morate postaviti minimalnu narudžbu od

Topiva gnojiva

Topljiva gnojiva izuzetno su popularna među vrtlarima i uzgajivačima lončanica zbog brzog djelovanja i jednostavne, učinkovite primjene. Prodaju se u obliku tekućih koncentrata i praha i namijenjeni su primjeni tijekom zalijevanja. Na taj način hranjive tvari dolaze izravno do korijena, gdje se odmah apsorbiraju bez ikakvih gubitaka. Ova kategorija sadrži širok izbor topivih mineralnih i organskih gnojiva koja se koriste u uzgoju ukrasnih i upotrebljivih biljaka u vrtovima i posudama. Idite na trenutne rezultate i visoku učinkovitost!

Ovim putem preporučujemo bestselere Substral: izuzetno učinkovito gnojivo za biljke za kuće i balkone, gnojivo za zelene biljke koje sprječava požutelost lišća i organsko gnojivo od rajčice i biljaka - koncentrat za 140 litara otopine spremne za primjenu. Svakako biste trebali pogledati vodotopiva gnojiva za posebne zadatke iz serije "Magiczna Siła" (Magical Power), namijenjena brizi o travnjacima, hortenzijama, klematisima, pelargonijama, rajčicama, krastavcima i grožđu.

Ciljni proizvodi također uživaju veliku popularnost među našim kupcima. Gnojivo za balkonske biljke "Eksplozja Kolorów" (eksplozija u boji), gnojivo ruže "Moc Pąków" (More pupova), gnojivo četinjača "Moc Zieleni" (more zeleno) i mnogi drugi pomoći će vam u vrtlarskim naporima. Ako su vaše granice u posljednje vrijeme pogođene nepovoljnim vremenskim uvjetima, poboljšajte njihovo stanje gnojivom za biljke za regeneraciju suše i mraza iz Sumina (ne oklijevajte i kupite izvrsno gnojivo "Dorodne Warzywa" (veličanstveno povrće) iz iste linije proizvoda).

Ako tražite pouzdana koncentrirana gnojiva za lončanice, za vas smo pripremili gnojiva za orhideje, citruse, kaktus, paprat i zelene biljke po izuzetno konkurentnim cijenama. Naručite prvoklasna topiva gnojiva koja će poboljšati biljnu snagu, učiniti lišće svijetlo zelenim i omogućiti im obilno cvjetanje i voće. Proizvod koji idealno odgovara vašim potrebama lako možete pronaći na Tržnici vrtnih sjemenki. Sve što trebate je provjeriti našu ponudu, odabrati pravi proizvod i dodati ga u košaricu jednim klikom ili dodirom. Kupovina ovdje je zabavna - morate je isprobati odmah!