• 1,164.71 kr För att få gratis frakt,
    lägg till produkter i kundvagnen upp till ett totalt värde av:

Lösliga gödningsmedel

Lösliga gödselmedel är exceptionellt populära bland trädgårdsmästare och entusiaster för krukväxter på grund av deras snabba verkan och effektiva, enkla applicering. Dessa gödselmedel finns tillgängliga som flytande koncentrat och pulver, avsedda att användas vid vattning. Denna metod säkerställer att näringsämnena levereras direkt till rötterna för omedelbar absorption, vilket minimerar eventuella förluster. Vår kategori har ett brett urval av lösliga mineral- och organiska gödselmedel, lämpliga för olika prydnads- och ätbara växter i trädgårdar och behållare. Upplev de snabba resultaten och hög effektivitet av lösliga gödselmedel!

Vi rekommenderar starkt våra bästsäljare från Substral: det ultraeffektiva hem- och balkongväxtgödselmedlet, det gröna växtgödselmedlet för att förebygga bladgulfärgning, och det organiska tomat- och örtgödselmedlet - ett koncentrat för att förbereda 140 liter färdig att använda lösning. Missa inte vår specialiserade, vattenlösliga "Magiczna Siła" (Magisk Kraft) serie, perfekt för gräsmattor, hortensior, klematis, pelargoner, tomater, gurkor och vindruvor.

Vårt Target-sortiment är också mycket eftertraktat av kunder. "Eksplozja Kolorów" (Färgexplosion) balkongväxtgödsel, "Moc Pąków" (Knoppkraft) rosengödsel, och "Moc Zieleni" (Grönkraft) barrträdsgödsel, bland annat, kommer att vara till stor hjälp i dina trädgårdsinsatser. Om din trädgård nyligen har påverkats av ogynnsamma väderförhållanden, överväg att använda tork- och frostregenererande växtgödsel från Sumin. Missa inte heller "Dorodne Warzywa" (Praktfulla Grönsaker) gödsel från samma serie.

För dem som behöver högkvalitativa koncentrerade gödselmedel för krukväxter erbjuder vi specialiserade gödselmedel för orkidéer, citrus, kaktusar, ormbunkar och gröna växter till oslagbara priser. Beställ premium lösliga gödselmedel för att förbättra växtkraft, ljusa upp bladverk och öka blomning och fruktproduktion. Du kommer säkert att hitta den perfekta produkten hos Garden Seeds Market. Bläddra helt enkelt i vårt urval, välj rätt produkt och lägg till den i din kundvagn med ett enda klick eller tryck. Att handla hos oss är en underbar upplevelse - prova det nu!

69.71 kr
129.71 kr