Подкатегорије

Филтери производа

Цена

Растворљива ђубрива

Растворљива ђубрива су изузетно популарна међу вртларима и узгајивачима лончаница због брзог дејства и једноставне, ефикасне примене. Они се продају у облику течних концентрата и праха и намењени су примени током заливања. На тај начин хранљиве материје долазе директно до корена, где се одмах апсорбују без икаквих губитака. Ова категорија садржи широк избор растворљивих минералних и органских ђубрива која имају разне намене у узгоју украсних и употребљивих биљака у баштама и контејнерима. Идите на тренутне резултате и високу ефикасност!

Овим путем препоручујемо бестселере Субстрал: изузетно ефикасно ђубриво за биљке за куће и балконе, ђубриво зелених биљака које спречава да жути лишће и органско ђубриво парадајза и биљака - концентрат за 140 литара раствора који је спреман за наношење. Свакако треба погледати водорастворна ђубрива за специјалне задатке из серије "Магицзна Сиłа" (Магицал Повер), намењена за негу травњака, хортензија, клематиса, пеларгонија, парадајза, краставаца и грожђа.

Циљни производи такође уживају велику популарност међу нашим купцима. „Експлозја Колоров“ (експлозија у боји), балконско ђубриво за биљке, „Моц Паков“ (Море пупољака), ђубриво ружа, „Моц Зиелени“ (море зеленог), четинарско ђубриво и многи други помоћи ће вам у баштованству. Ако су ваше границе у последње време погођене неповољним временским условима, побољшајте њихово стање ђубривом за биљке за регенерацију суше и мраза из Сумина (не оклевајте и такође купите изврсно ђубриво „Дородне Варзива“ (величанствено поврће) из исте линије производа).

Ако тражите поуздана концентрована ђубрива за саксије, за вас смо припремили ђубрива за орхидеје, цитрусе, кактус, папрат и зелене биљке по изузетно конкурентним ценама. Наручите првокласна растворљива ђубрива која ће побољшати виталност биљака, учинити лишће јарко зеленим и омогућити му обилно цветање и воће. Производ који идеално одговара вашим потребама лако се може наћи на пијаци Гарден Сеедс. Све што треба да урадите је да проверите нашу понуду, изаберете прави производ и додате га у корпу једним кликом или додиром. Куповина овде је забавна - морате то пробати одмах!

Nema proizvoda u ovom odeljku