• 298.00 лв За безплатна доставка,
    добавете продукти в количката до обща стойност:

Мрежи и екрани против комари

Мрежи и вратици против комари предоставят лесен, достъпен и изключително ефективен начин за защита от комари, оси, мухи, молци и други насекоми, които често правят нежелани посещения през цялото лято. Разгледайте нашето обширно разнообразие - предлагаме мрежи и вратици, които се побират на всички прозорци и врати. Не се колебайте да видите какво можем да ви предложим!

Веднага след като стане топло навън, ние естествено искаме да отворим прозорците и балконските врати. Впускайки свеж въздух в дома си, обаче, може също така да позволим на досадни и потенциално опасни насекоми да влязат. Ние сме тук, за да ви помогнем да се предпазите вас и вашите близки от тези нежелани гости. Благодарение на нашите мрежи и вратици срещу комари на високо качество, можете да държите прозорците и вратите отворени през цял ден и нощ без загриженост. Нашите предложения включват лесно за монтиране бяла мрежа срещу комари с размери 100 x 100 см с велкро затваряне и бяла самозалепваща се мрежа за насекоми/срещу комари с размери 130 x 150 см (налична и в по-голям размер 150 x 180 см). Предлагаме също така сиви и черни модели, като самозалепващата се сива мрежа за прозорци на Hunter с размери 75 x 150 см, всички налични в нашия онлайн магазин. Нашите мрежи срещу комари се отличават с тясно плетиво и са изработени от здрави, еластични материали, устойчиви на UV лъчи, което гарантира, че запазват високата си плътност в продължение на дълго време. Интересувате се от вратична мрежа срещу насекоми? Черната самозалепваща се вратична мрежа на Hunter с размери 75 x 220 см и магнитната бяла мрежа за насекоми с размери 100 x 200 см ви очакват точно тук. Те предоставят най-добрата защита срещу мухи, комари и оси, позволявайки ви да проветрявате вашето пространство свободно без страх от нахлуване на опасни шестноги същества!

Пазарете мрежи и вратици срещу комари от водещи производители (Arox, Biogród, Hunter) на изключително конкурентни цени. Ние се стремим да направим пазаруването ви възможно най-удобно, включително с предлагане на достъпна домашна доставка. Възползвайте се от широката гама висококачествени продукти в нашия онлайн градински магазин.