• 99.00 Voor gratis verzending,
    voeg producten toe aan de winkelwagen tot een totaal van:

Horren en schermen

Horren en schermen bieden een eenvoudige, betaalbare en uiterst effectieve manier om uzelf te beschermen tegen muggen, wespen, vliegen, motten en andere insecten die vaak ongewenste bezoeken brengen gedurende de zomer. Ontdek ons uitgebreide assortiment - we hebben horren en schermen die op elk raam en elke deur passen. Aarzel niet om te zien wat we u kunnen bieden!

Zodra het weer warmer wordt, willen we natuurlijk onze ramen en balkondeuren openen. Maar terwijl u frisse lucht uw huis binnenlaat, kunt u ook vervelende en potentieel gevaarlijke insecten binnenlaten. Wij zijn hier om u te helpen uzelf en uw dierbaren te beschermen tegen deze ongewenste gasten. Met onze hoogwaardige muggenhorren en schermen kunt u uw ramen en deuren de hele dag en nacht open laten staan zonder zorgen. Ons aanbod omvat onder andere de eenvoudig te installeren Witte Muggenhor van 100 x 100 cm met klittenbandsluiting en het Witte Zelfklevende Insectenscherm/Muggennet van 130 x 150 cm, dat ook verkrijgbaar is in een groter formaat van 150 x 180 cm. We bieden ook grijze en zwarte modellen, zoals het Zelfklevende Grijze Hunter Raaminsectenscherm van 75 x 150 cm, allemaal beschikbaar in onze online winkel. Onze muggenhorren hebben een strak weefsel en zijn gemaakt van duurzame, elastische materialen die bestand zijn tegen UV-straling, waardoor ze hun effectiviteit lang behouden. Geïnteresseerd in een hor voor de deur? De Zelfklevende Zwarte Hunter Deurhor van 75 x 220 cm en het Magnetische Witte Insectenscherm van 100 x 200 cm wachten op u, hier beschikbaar. Ze bieden de beste bescherming tegen vliegen, muggen en wespen, zodat u uw ruimte kunt ventileren zonder het risico van insectenindringers!

Koop muggenhorren en schermen van de beste fabrikanten (Arox, Biogród, Hunter) tegen verrassend concurrerende prijzen. We streven ernaar om winkelen zo handig mogelijk te maken, inclusief betaalbare thuisbezorging. Profiteer van het brede assortiment hoogwaardige producten in onze online tuinwinkel.