• 99.00 Za besplatnu dostavu,
    dodajte proizvode u košaricu do ukupne vrijednosti:

Mreže i zasloni protiv komaraca

Mreže i zasloni protiv komaraca pružaju jednostavan, povoljan i izuzetno učinkovit način za zaštitu od komaraca, stršljena, muha, moljaca i drugih insekata koji često nepozvani dolaze tijekom cijelog ljeta. Otkrijte našu široku ponudu - nudimo mreže i zaslone koji odgovaraju svim prozorima i vratima. Ne oklijevajte i pogledajte što vam možemo ponuditi!

Čim postane toplo, prirodno želimo otvoriti prozore i vrata balkona. Međutim, dopuštanjem svježem zraku da uđe u vaš dom također možete dopustiti dosadnim i potencijalno opasnim insektima da uđu. Tu smo da vam pomognemo zaštititi sebe i svoje najbliže od tih nepoželjnih gostiju. Zahvaljujući našim mrežama protiv komaraca i prozorskim ekranima vrata, možete držati prozore i vrata otvorenima cijeli dan i noć bez brige. Naša ponuda uključuje jednostavno za postavljanje bijelu mrežu protiv komaraca veličine 100 x 100 cm s čičak trakom ili bijeli samoljepljivi prozorski ekran / mrežu protiv komaraca veličine 130 x 150 cm (dostupno i u većoj veličini 150 x 180 cm). Također nudimo sive i crne modele, poput samoljepljivog sivog prozorskog ekrana za insekte Hunter veličine 75 x 150 cm, koji su također dostupni u našoj internetskoj trgovini. Naše mreže protiv komaraca ističu se čvrstim tkanjem i izrađene su od trajnih, elastičnih materijala otpornih na UV zračenje, što osigurava da dugo zadrže svoju čvrstoću. Jeste li zainteresirani za ekran za vrata protiv insekata? Crni samoljepljivi ekran za vrata Hunter veličine 75 x 220 cm i bijeli magnetski ekran za insekte veličine 100 x 200 cm čekaju vas ovdje. Pružaju najbolju zaštitu od muha, komaraca i stršljena, omogućujući vam da prozračujete svoj prostor bez brige o invaziji opasnih insekata s šest nogu!

Naručite mreže protiv komaraca i zaslone od najboljih proizvođača (Arox, Biogród, Hunter) po iznenađujuće konkurentnim cijenama. Trudimo se olakšati kupovinu koliko god je moguće, uključujući povoljnu dostavu na kućnu adresu. Iskoristite širok izbor visokokvalitetnih proizvoda u našoj internetskoj trgovini za vrt.