• 465.88 leu Pentru livrare gratuită,
    adăugați produse în coș până la suma totală:

Plase și ecrane de țânțari

Plase și ecrane de țânțari oferă o modalitate simplă, accesibilă și extrem de eficientă de a vă proteja împotriva țânțarilor, viespilor, muștelor, molilor și altor insecte care fac adesea vizite nedorite în timpul verii. Explorați selecția noastră largă - avem plase și ecrane care se potrivesc tuturor ferestrelor și ușilor. Nu ezitați să vedeți ce vă putem oferi!

Odată ce devine cald afară, dorim natural să deschidem ferestrele și ușile balconului. Cu toate acestea, în timp ce permiteți aerului proaspăt să intre în casă, puteți permite și insectelor enervante și potențial periculoase să pătrundă. Suntem aici pentru a vă ajuta să vă protejați pe dumneavoastră și pe cei dragi de acești oaspeți nedoriti. Cu ajutorul plaselor și ecranelor noastre de calitate superioară, puteți ține ferestrele și ușile deschise zi și noapte fără griji. Ofertele noastre includ, printre altele, plasa de țânțari albă ușor de instalat cu dimensiunile de 100 x 100 cm cu închidere Velcro sau plasa de insecte albă autoadezivă/magazin online oferă, de asemenea, modele gri și negre, precum plasa de insecte autoadezivă gri Hunter de 75 x 150 cm pentru ferestre. Plasele noastre de țânțari se remarcă printr-un țesătura strânsă și sunt fabricate din materiale durabile și elastice rezistente la radiațiile UV, astfel încât să-și mențină strângerea timp îndelungat. Sunteți interesat de o plasă pentru ușă? Plasa de ușă autoadezivă neagră Hunter de 75 x 220 cm și plasa magnetică albă împotriva insectelor de 100 x 200 cm vă așteaptă chiar aici. Acestea oferă cea mai bună protecție împotriva muștelor, țânțarilor și viespilor, permițându-vă să ventilați spațiul fără teama de invazia creaturilor periculoase cu șase picioare!

Cumpărați plase de țânțari și ecrane de la cei mai buni producători (Arox, Biogród, Hunter) la prețuri surprinzător de competitive. Ne străduim să facem cumpărăturile cât mai convenabile posibil, inclusiv oferind livrare la domiciliu la prețuri accesibile. Profitați de selecția noastră largă de produse de înaltă calitate în magazinul nostru online de grădină.