Мреже и заслони против комараца

Мреже против комараца и екрани на вратима пружају лаку, јефтину, али изузетно ефикасну заштиту од комараца, оса, муха, мољаца и других инсеката који нам теже да непрестано посећујемо цело лето. Сазнајте више о нашем широком избору - нудимо мреже и екране који одговарају свим прозорима и вратима. Не устручавајте се и погледајте шта вам можемо понудити!

Чим је вани топло, жељно отварамо прозоре и балконска врата. Улазећи у ваш дом, пуштате унутра и често опасне инсекте. Ми ћемо вам помоћи да заштитите себе и своје рођаке од ових нежељених створења. Захваљујући нашим висококвалитетним мрежама за комарце и прозорима, моћи ћете да држите прозоре и врата отворенима током читавог дана и ноћи. Нудимо, између осталог, једноставну инсталацију Бијеле мреже против комараца величине 100 к 100 цм или чичак траком или Бијелог самолијепљивог екрана против комараца / мреже против комараца 130 к 150 цм (доступно и у величини 150 к 180 цм). Сиви и црни модели, као што је самољепљиви сиви Хунтер екран против инсеката величине 75 к 150 цм, такође су доступни у нашој онлине трговини. Мреже против комараца које нудимо издвајају се уским спојем и пошто су израђени од издржљивих, еластичних материјала отпорних на УВ зрачење, дуго задржавају своју високу непропусност. Да ли желите да купите екран за инсекте на вратима? Овде вас чекају Блацк Хунтер самолепљиви екран од 75 к 220 цм и Магнетни бели екран од инсеката 100 к 200 цм. Омогућавају најбољу заштиту од мува, комараца и осе. Сада можете одмах да прозрачите свој стан без ризика од инвазије опасних створења са шест ногу!

Наручите мреже против комараца и екране најбољих инсеката (Арок, Биогрод, Хунтер) по изненађујуће конкурентним ценама. Настојимо да куповину учинимо што згоднијом и зато нудимо приступачну доставу кући. Искористите широк избор производа у нашој онлине продавници башта. Загарантован висок квалитет!