• 149.00 Saadaksesi ilmaisen toimituksen,
    lisää tuotteita ostoskoriin yhteensä:

Hyttysverkot ja näytöt

Hyttysverkot ja näytöt tarjoavat helpon, edullisen ja erittäin tehokkaan tavan suojautua hyttysiltä, ampiaisilta, kärpäsiltä, koilta ja muilta kesällä usein ei-toivotuilta vierailta. Tutustu laajaan valikoimaamme - meillä on verkkoja ja näyttöjä, jotka sopivat kaikkiin ikkunoihin ja oviin. Älä epäröi katsoa, mitä voimme tarjota sinulle!

Kun sää lämpenee, haluamme luonnollisesti avata ikkunat ja parvekkeen ovet. Kuitenkin samalla kun tuuletamme kotiamme, voimme myös päästää ärsyttäviä ja potentiaalisesti vaarallisia hyönteisiä sisälle. Olemme täällä auttamassa suojaamaan itseäsi ja läheisiäsi näiltä ei-toivotuilta vierailta. Korkealaatuisilla hyttysverkoillamme ja näytöillämme voit pitää ikkunat ja ovet auki yötä päivää ilman huolta. Tarjoamme esimerkiksi helppokäyttöisen 100 x 100 cm valkoisen hyttysverkon tarrakiinnityksellä sekä 130 x 150 cm valkoisen itsekiinnittyvän hyönteisverkon, joka on saatavilla myös suuremmassa 150 x 180 cm koossa. Tarjoamme myös harmaita ja mustia malleja, kuten itsekiinnittyvä harmaa Hunter 75 x 150 cm ikkunan hyönteisverkko, kaikki saatavilla verkkokaupassamme. Hyttysverkkomme erottuvat tiukalla kudonnallaan ja ne on valmistettu kestävistä, joustavista materiaaleista, jotka kestävät UV-säteilyä, joten ne säilyttävät tiiveytensä pitkään. Kiinnostaisiko sinua osto-ovi näyttö? Musta Hunter itsekiinnittyvä ovi näyttö 75 x 220 cm ja Magneettinen valkoinen hyönteisnäyttö 100 x 200 cm odottavat sinua juuri täällä. Ne tarjoavat parhaan suojan kärpäsiltä, hyttysiltä ja ampiaisilta, joten voit tuulettaa asuntoasi huolettomasti ilman vaaraa vaarallisista kuusijalkaisista tunkeutujista!

Osta hyttysverkkoja ja näyttöjä parhailta valmistajilta (Arox, Biogród, Hunter) kilpailukykyiseen hintaan. Pyrimme tekemään ostokokemuksestasi mahdollisimman vaivatonta, mikä sisältää edullisen kotiinkuljetuksen. Hyödynnä laajaa korkealaatuisten tuotteiden valikoimaa verkkokaupassamme.