Jaring nyamuk dan skrin

Jaring nyamuk dan skrin pintu menyediakan perlindungan yang mudah, murah, namun sangat berkesan dari nyamuk, tawon, lalat, rama-rama dan serangga lain yang cenderung untuk membayar kami lawatan yang tidak dituntut sepanjang musim panas. Ketahui lebih lanjut mengenai pilihan kami yang luas - kami menawarkan jaring dan skrin yang sesuai dengan semua tingkap dan pintu. Jangan teragak-agak dan lihat apa yang boleh kami tawarkan kepada anda!

Sebaik sahaja ia di luar hangat kami membuka pintu tingkap dan balkon dengan sabar. Melepaskan udara ke rumah anda, anda juga membiarkan serangga yang seronok, seringkali berbahaya di dalamnya. Kami akan membantu anda melindungi diri anda dan keluargamu dari makhluk-makhluk yang tidak diingini ini. Terima kasih kepada kelambu nyamuk premium kami dan skrin tingkap yang anda akan dapat menjaga tingkap dan pintu dibuka sepanjang hari dan malam. Kami menawarkan antara lain mudah untuk memasang White 100 x 100 cm kelambu dengan velcro fastening atau skrin serangga nyamuk Putih / nyamuk bersih 130 x 150 cm (tersedia dalam saiz 150 x 180 cm juga). Model kelabu dan hitam, seperti Skrin bersisik tetingkap Self-adhesive Hunter 75 x 150 cm, juga boleh didapati di kedai dalam talian kami. Jangkitan nyamuk yang kami tawarkan dengan sambutan yang ketat dan kerana ia diperbuat daripada bahan tahan lama yang tahan lama dengan sinaran UV, mereka mengekalkan ketegangan yang tinggi untuk masa yang lama. Adakah anda ingin membeli skrin serangga pintu? Skrin Pintu Black Hunter sendiri pelekat 75 x 220 cm dan skrin serangga putih Magnet 100 x 200 cm menanti anda di sini. Mereka menyediakan perlindungan terbaik dari lalat, nyamuk dan tawon. Kini, anda boleh mengasingkan apartmen anda secara langsung tanpa mengambil risiko pencerobohan makhluk enam kaki berbahaya!

Perintah kelambu dan serangga skrin pengeluar terbaik (Arox, Biogród, Hunter) dengan harga yang kompetitif yang mengejutkan. Kami berusaha untuk membuat membeli-belah secepat yang mungkin dan dengan itu menawarkan penghantaran rumah yang berpatutan. Ambil kesempatan daripada pemilihan produk yang luas di kedai taman online kami. Kualiti tinggi dijamin!