• 1,070.27 kr För att få gratis frakt,
    lägg till produkter i kundvagnen upp till ett totalt värde av:

Myggnät och skärmar

Myggnät och skärmar erbjuder ett enkelt, prisvärt och mycket effektivt sätt att skydda dig mot myggor, getingar, flugor, nattfjärilar och andra insekter som ofta gör oönskade besök under sommaren. Utforska vårt breda sortiment – vi har nät och skärmar som passar till varje fönster och dörr. Tveka inte att se vad vi kan erbjuda dig!

När vädret blir varmare vill vi naturligtvis öppna våra fönster och balkongdörrar. Men samtidigt som du bjuder in frisk luft i ditt hem, kan du också tillåta irriterande och potentiellt farliga insekter att komma in. Vi är här för att hjälpa dig att skydda dig själv och dina nära från dessa oönskade gäster. Med våra myggnät och skärmar av högsta kvalitet kan du hålla dina fönster och dörrar öppna hela dagen och natten utan bekymmer. Vi erbjuder bland annat den lättinstallerade Vita Myggnätet 100 x 100 cm med kardborrefäste och den Självhäftande Vita Insektsskärmen/Myggnätet 130 x 150 cm, som också finns i en större storlek på 150 x 180 cm. Vi tillhandahåller även Gråa och Svarta alternativ, som det Självhäftande Gråa Hunter 75 x 150 cm Fönsterinsektsskärmen, alla tillgängliga i vår onlinebutik. Våra myggnät har en tät väv och är gjorda av hållbara, elastiska material som är UV-resistenta, vilket säkerställer att de behåller sin effektivitet över tid. Intresserad av en insektsskärm för dörrar? Den Självhäftande Svarta Hunter Dörrskärmen 75 x 220 cm och den Magnetiska Vita Insektsskärmen 100 x 200 cm finns tillgängliga för dig precis här. De erbjuder överlägsna skydd mot flugor, myggor och getingar, så att du kan ventilera ditt utrymme fritt utan oro för insektsintrång!

Handla myggnät och skärmar från topproducenter (Arox, Biogród, Hunter) till konkurrenskraftiga priser. Vi strävar efter att göra din shoppingupplevelse så bekväm som möjligt, vilket inkluderar att erbjuda prisvärd hemleverans. Dra fördel av det breda urvalet av högkvalitativa produkter i vår online trädgårdsbutik.