• 44,000 Ft Ingyenes szállításért,
    tegyen még termékeket a kosárba:

Szúnyoghálók

Szúnyoghálók és szúnyográcsok könnyű, megfizethető és rendkívül hatékony módot kínálnak a szúnyogok, darazsak, legyek, molylepkék és más olyan rovarok elleni védelemnek, amelyek gyakran nem kívánt látogatásokat tesznek nyár közepén. Ismerje meg széles választékunkat - hálókat és rácsokat kínálunk, amelyek minden ablakhoz és ajtóhoz illenek. Ne habozzon, nézze meg, mit kínálhatunk Önnek!

Amint melegszik az idő, szívesen kinyitjuk az ablakokat és erkélyajtókat. Azonban, amikor friss levegőt engedünk be otthonunkba, gyakran engedünk be kellemetlen és potenciálisan veszélyes rovarokat is. Itt vagyunk, hogy segítsünk Önnek és szeretteinek megvédeni magukat ezektől az nem kívánt vendégektől. Prémium minőségű szúnyoghálóink és rácsaink segítségével nyugodtan tarthatja nyitva az ablakokat és ajtókat éjjel és nappal egyaránt. Kínálatunkban szerepel többek között a könnyen felszerelhető Fehér 100 x 100 cm-es szúnyogháló tépőzáras rögzítéssel és a Fehér öntapadós rovarháló/szúnyogháló 130 x 150 cm méretben, amely elérhető a nagyobb 150 x 180 cm méretben is. Szürke és fekete modellek is rendelkezésre állnak, például az Öntapadós Szürke Hunter 75 x 150 cm-es ablakrovarháló is elérhető online áruházunkban. Szúnyoghálóink szoros szövésűek és UV-álló, tartós, rugalmas anyagokból készülnek, így hosszú ideig megőrzik hatékonyságukat. Érdekli egy ajtóra való rovarháló? A Fekete Hunter öntapadós ajtórovarháló 75 x 220 cm és a Mágneses fehér rovarháló 100 x 200 cm méretben várja Önt itt. Kiváló védelmet nyújtanak a legyek, szúnyogok és darazsak ellen, lehetővé téve a szellőztetést anélkül, hogy aggódnia kellene a rovarok bejutásától!

Vásároljon szúnyoghálókat és vásznakat a legjobb gyártóktól (Arox, Biogród, Hunter) meglepően versenyképes áron. Azon dolgozunk, hogy a vásárlás minél kényelmesebb legyen, és ez magában foglalja az elérhető otthoni kiszállítást is. Vegye igénybe a széles termékválaszték előnyeit online kertészeti üzletünkben.