• $170.00 Да бисте се квалификовали за бесплатну доставу
    требате поставити минималну наруџбу од

Подкатегорије

Филтери производа

Цена

Парслеи Сеедс

Наша баштенска продавница нуди семе од неколико сорти корена и листова першина. Сјеменке долазе само од провјерених произвођача, задовољавају највише стандарде квалитете и показују добру клијавост.

Препоручујемо сорту ране коренске першине „Цукрова“ која развија беле, прилично кратке и изузетно ароматичне корене. Треба пробати и сорту „Ленка“ која производи коректно обликоване, ароматичне коријене који се дуго чувају. Ако више волите да узгајате першун од лишћа, постоји много варијанти које можете да изаберете, као што је обилна сорта „Астра“ за целогодишњу култивацију, или „Гиганте Д'Италиа“, које производе богато лишће великих, ароматичног лишћа. у витаминима. Јапански лист першуна занимљив је и због ароме паприке-лемоне. Његова семена су наравно доступна у нашој онлине продавници. Да ли ти је стало до природе? Пробајте сертификована органска семена першина која су произведена без вештачких ђубрива, нити средства за хемијску контролу. Семе је сертификовано Агро БИО тестом. Такође нудимо семена першина у мешавини са семеном ротквице на биоразградивој семенској врпци. Овај производ олакшава култивацију, подешавање редова и заштиту садница.

Не брините, ако немате врт. У нашој радњи наћи ћете сјеменке першина које се лако могу узгајати у контејнеру од глине. Захваљујући специјалној гуменој врпци можете комбинирати посуде с различитим биљкама и увијек ћете имати свјеже биље на располагању.

$1.76 $2.35
Промоција завршава
-25%
$2.13 $2.84
Промоција завршава
$2.25 $3.00
Промоција завршава
Nema na zalihama
-25%
$2.31 $3.09
Промоција завршава
-35%
$2.39 $3.67
Промоција завршава
-25%
$2.50 $3.33
Промоција завршава
-25%
$2.68 $3.57
Промоција завршава
$2.92 $3.89
Промоција завршава