Семе украсних трава

Ако размислите о уређењу природног врта, једноставно морате купити семена украсне траве. Ове биљке су апсолутно неопходна компонента вртног простора уређеног у натуралистичком стилу. У нашој понуди имамо семе многих врста украсне траве, корејске уксае (кинеска сребрна трава), пампас трава, еспарто трава, велика трава или канарска трава. Они не служе само као декорација, већ се могу користити иу осушеним букетима.

Пампас траве спадају у најпопуларније украсне траве. Расте прилично висок, до 2 м висине. У јесен су на врховима тих високих биљака лепе, дебеле, беле, кремасто-беле или ружичасте цвасти. Намијењени су за позадине цвијећа и рубове водених базена. У случају да размишљате о уређењу камене баште, плава власуља, бентграсс и златни пасји реп најбоље би одговарали вашим потребама. Ове траве формирају доње чупаве и усклађују се са другим украсним биљкама. Харе-реп и канаринка трава изгледају сјајно у свежим и осушеним букетима. Они се, наравно, уклапају иу природне вртове.

Сва украсна семена траве доступна у нашој понуди задовољавају највише стандарде квалитета и показују високу клијавост, јер долазе само од реномираних произвођача. Зар не верујеш у то? Изаберите своју омиљену сорту и проверите је! Траве се релативно лако узгајају, не захтевају посебне услове, нити су им потребне посебне мере за негу. Непрекидно ће красити ваш врт, чак и када би већина биљака ветровала.

117.33 din 195.67 din
Промоција завршава
130.67 din 217.67 din
Промоција завршава
237.33 din 395.67 din
Промоција завршава
-40%
252.33 din 420.33 din
Промоција завршава
264.00 din 440.00 din
Промоција завршава
Цвијетни травњак - травњак и избор цвијећа - 0,5 кг -  - семе -40%
2,436.67 din 4,061.00 din
Промоција завршава