Залијевање

Залијевање биљака може бити тежак, дуготрајан и неугодан задатак. Мислимо да бисте биљкама могли брже и ефикасније осигурати воду. Производи из овог одељка помоћи ће вам да постигнете тај циљ. Рећи ћемо вам како да оптимизирате залијевање врта и даћемо неколико интригантних, иновативних савета који користе широк избор додатака који нудимо. Погледајте шта смо вам припремили!

Ако тражите ефикасно решење за заливање травњака, боровница боровница, биљака и цветних ивица, свакако треба да уложите у прскалице и системе за натапање. Прегледајте одговарајуће категорије - тамо ћете наћи, између осталих, приступачне и поуздане КЛИФ ротирајуће шиљке прскалице или Орион пиштољ прскалице. Да ли би уређај са ширим опсегом рада боље одговарао вашим потребама? Препоручујемо ударну прскалицу ЕКСПЕРТ која је доступна у нашој продавници по веома конкурентној цени. Такође бисте требали размотрити набавку једног од наших сетова из одељка са посебном понудом - пажљиво смо разврстали практичне сетове који се састоје од црева, прскалица и конектора, као што су црева ЕЦОЛИГХТ или ПЛУС са комплетним сетом конектора. Не заборавите да посетите одељак Вртна црева - нуди чврста црева различитог пречника и дужине, заједно са практичним додацима: преносни намотаји црева, колица и обешалице. Позивамо вас и на Иновативно одељење за залијевање где смо прикупили функционалне системе дозирања воде и решења за заливање биљака у лонцу.

Наша интернет продавница омогућава вам куповину додатака за наводњавање водећих брендова, као што су ЦЕЛЛФАСТ, Просперпласт и Ламела. Гарантујемо врхунски квалитет, трајност и употребљивост по цени која неће наштетити вашем кућном буџету. Уживајте у удобној куповини на мрежи - без чекања, преплаћивања и превожења тешких терета. Ово заиста има смисла!

200.00 din
320.00 din