Линије и ужад

Категорија Линије и конопци је за вас ако тражите јаке, издржљиве производе. Наћи ћете широк избор линија и конопца који ће вам помоћи у обављању различитих задатака у нашој онлине трговини. У понуди су линије од природних материјала као што су памук, сисал, лан, јута. У понуди имамо и трајне, синтетичке линије отпорне на смицање. Широк избор боја, различитих дужина и дебљина омогућит ће вам да пронађете производе који одговарају вашим потребама.

Линије и конопци су алати с малим кључем, али веома корисни алати који би требали бити присутни у сваком домаћинству. Трајни конопци вам помажу да причврстите разне предмете, вежете платнене капуљаче или пакујете ствари. Такође су од помоћи у свим грађевинским и обнављачким радовима, у гаражама и радионицама. Сви ДИИ мушкарци и жене требају бити опремљени ужадима. Конопи и линије такође помажу у мерењу ствари и цртању равних линија. Не заборавите да кренете на излете, камповање и планинарење. Такође су непроцењиви у спортовима на води, нпр. У једрењу. Шарене линије лијепог изгледа могу се користити у различитим занатима и хобијима.

Сазнајте више о нашем асортиману! Пронађите оно што вам треба и купујте на мрежи без преплата! Ниски трошкови слања и кратки рокови испоруке омогућавају вам да одмах користите свеже купљене производе!

645.33 din
753.33 din
1,029.67 din
1,029.67 din
1,284.00 din
1,937.67 din
2,456.00 din
3,661.33 din