Степенице и носачи

Љестве и потпори за биљке показали су се апсолутно потребнима у узгоју многих биљака у лонцу, украсног пузавца и других врста са витким стабљикама. Наша интернет продавница у врту одговара потребама љубитеља украсних биљака широким избором различитих биљних носача по повољним ценама. Свакако ћете наћи мердевине или улоге за мање и више биљке.

Наш асортиман обухвата висококвалитетне, еколошки прихватљиве бамбусове носаче - стубове, мердевине и украсне носаче направљене од савијеног бамбусовог дрвета. Дебели и чврсти стуб направљен од кокосових влакана дат ће вашим аранжманима природан изглед, посебно атрактиван за биљке са великим лишћем. Такође нудимо украсне мердевине и носаче од пластике и метала, обојене у разним, пригушеним или светлим бојама. Љубитељи орхидеја ће сигурно пронаћи корисне наше шармантне палме, жице и спирале за подношење нежних стабљика орхидеја.

Наша интернет продавница нуди све што ће вам требати да осигурате здрав раст и одличан изглед за све своје зелене биљке. Наш широк избор мердевина биљака и носача различитих облика и боја састоји се искључиво од врхунских, дуготрајних производа. Купујте на мрежи по конкурентним ценама и уштедите време!