Подкатегорије

Филтери производа

Цена

Тхуја ђубрива

Гнојива Тхуја омогућавају вам да правилно водите рачуна о снази, здрављу и живописном бојању својих зимзелених стабала. Тује, које се обично називају арборвитаес, доступне су у запањујуће широком избору сорти којима је заједничко једно: специфични нутритивни захтеви који могу бити задовољени професионалним производима посвећеним управо тим четинарима. У нашој продавници наћи ћете широк асортиман гнојива тхуја многих реномираних брендова: у наставку пронађите врхунске производе те категорије по конкурентним ценама. Погледај боље!

Гнојиво Таргет Тхуја са микроелементима, које спречава да игле и љуске порумене, доступно је у разним величинама. Изаберите један од њих према броју арборвитаес који расту у вашој башти. Не постоји ризик од преплаћивања! Велику популарност ужива и гнојиво Тхуја из Флоровита (100 дана). Ова гранулирана биљна храна која се лако примењује долази са посебном формулом која осигурава продужене ефекте. Такође имамо нешто посебно за све љубитеље течних производа одмах, ђубриво за листове „Зиелони Дом“ за тује у спремнику за заливање. Ово концентрирано ђубриво за нужду савршено је погодно за допуну и оживљавање слабих и заражених стабала. Потребно је само да заливате канту за заливање са ђубривом на баштенско црево и заливате биљке како бисте им пружили пуни сет хранљивих састојака. Ако намеравате да се додатно побринете за своје зимзелене биљке, почните да примените јесење ђубриво четинара из Таргета крајем лета. Овај производ повећава отпорност и отпорност арборвита на мраз. Омогућиће вам да дрвеће и грмље припремите за зиму и елиминишете проблем смрзавања. Погледај!

Љубазно вас охрабрујемо да сазнате више о понуди наше продавнице. Купујте брзо, повољно, са гаранцијом задовољства и искористите наше приступачне цене!

Nema proizvoda u ovom odeljku