Нити

Радо вас поздрављамо у подкатегорији Тхреадс! Наћи ћете широк избор производа направљених од различитих материјала, различитих дебљина и који служе у различите сврхе. Погледајте нашу понуду и сигурно ћете пронаћи производе са којима ћете бити задовољни.

Конац је једноставан, али веома функционалан производ. Можда не знамо тачно, колико често га користимо. Ту су корисна многа различита животна подручја, од једноставних поправки до јединствених рукотворина софистициране кухиње. На крају, све се своди на квалитет нити. Дебеле платнене нити могу се користити за везивање и паковање предмета као и везање цвећа. Они су савршено погодни за баште и радионице. Природни, еколошки прихватљиви, обојени или не - погледајте широк избор који смо припремили за вас. Тањи свилени нити су мекани и издржљиви, стога идеални за повезивање мањих предмета. Доказале су се корисним у изради накита и украса. Све нити доступне у нашој трговини испоручују реномирани произвођачи нити. Не тражите даље - нећете наћи бољу понуду!

Охрабрујемо вас да купујете у нашој продајној пошти! Стотине производа чека вас овде у много различитих категорија. Гарантујемо ниске цене, брзу и јефтину доставу на било коју адресу. Желимо вам пријатно шопинг путовање!

727.33 din
736.67 din
1,665.33 din
3,155.67 din