Балцони Фловерс Сеедс

Цвјетни балкон је сан који се може остварити захваљујући сјеме цвијета на балкону. У нашој продавници ћете наћи многе врсте, и оне популарне, као што су вртне тате, настуртиум, петуније, гераниум и оне мање уобичајене, као што су индијски слез (велветлеаф), изотомна стена или пузљива дивља јагода. Можете бирати из мноштва сорти које се разликују по навикама, висини, облику и боји цвјетања и периоду цватње. Ове биљке ће украсити ваш врт од пролећа до јесени. Кратки описи помоћи ће вам у одабиру правих врста - прије свега треба узети у обзир локацију вашег балкона, врсту биљака које желите расти и величину подручја које имате на располагању.

Препоручујемо семена висеће лобелије, чашице, петуније, бебиног даха или дивље јагоде до пузавих биљака. Ако бисте ипак хтели да покријете зид, изаберите винову лозу - нудимо кинеску глицинију, лозу са чашом и тањирима, канаринску пузавицу, јутарњу славу, зрно трске и слатки грашак. Мали контејнери се могу напунити мањим биљкама - препоручујемо „Рококо“ вртну маћухицу, „Помпонетте“ и маринке за уши. Већини тих биљака је потребна сунчана локација, па шта је са сјеновитим балконом? Ако је Ваш апартман суочен са мање сунчаном страном, савјетујемо вам да одаберете импатиенс, бегонију, јаглац или тратинчицу.

Сва семена за цвеће на балкону која су доступна у нашој онлине продавници су високог квалитета и показују високу клијавост, јер долазе само од провјерених добављача.