Стакленке са тресетом

Чим дође сезона сјетве и саднице, вриједно је имати при руци корисне тресетне посуде. Ако желите да уживате у баштованству, искористите нашу понуду и купите најбоље саксије са биљкама по прихватљивим ценама. Наша интернет продавница са поносом представља широк избор саксија са тресетом у свим могућим величинама и облицима. Погледајте их!

Контејнери од природних материјала дају клијајуће семе и брзо развијају саднице оптималну температуру и влажност. Оно што је још важније, не требате извадити биљке пре пресађивања на циљно место, јер су 100% биоразградиве. Да закључимо, ако желите да имате здраве саднице са јаким кореновим системом и вреднујете еколошка и економична решења, погледајте наше четвртасте и округле саксије тресета. Пронаћи ћете и мање семенке, саксије широке 5-8 цм или веће посуде пречника око 20 цм, које ће садници дозволити да се укоријени. Нудимо сетове неколико или неколико десетина саксија по повољним ценама. Такође би требало да погледате дискове од кокосових влакана и прошириве саксије ГровБлоцк. Ови производи произведени су од компресованог кокосовог влакна које делује попут сунђера и наизменично апсорбује и ослобађа воду, делећи је са биљкама.

Нудимо практична, функционална, економична и еколошка рјешења. Прегледајте понуду наше интернет продавнице и пронађите производе који одговарају вашим потребама. Гарантујемо одличан квалитет свих наших саксија са тресетом. Препоручујемо вам да купите и данас!