Древесне саксије

Ако планирате да узгајате саднице, саксије треба да се појаве на вашој листи за куповину. Велика, мала, округла, квадратна, једноделна или већа паковања - нудимо море могућности и зависи искључиво од вас, за које решење бисте кренули!

Расадници врхунског квалитета, отпорни на ломљење и деформисање, могу се сматрати најбољим расположивим контејнерима за сјетву сјемена цвјетница, поврћа, љековитог биља, као и за садницу која ће се искоријенити. Лагане су, јефтине и функционалне, јер омогућују одржавање оптималне влажности тла и остављају вишак воде. Ако желите да узгајате велики број садница, а на прозорском прозору имате само ограничен простор, изаберите четвртасте саксије - правоугаони пладањ ће их сместити више него округли. У нашој интернетској трговини налазе се квадратне саксије величине 6 к 6 к 5,5 цм, 8 к 8 к 8 цм и 11 к 11 к 12 цм за узгој садница. Можете, наравно, да наручите и округле саксије пречника од 9 до 16 цм, произведене од меке или чврсте пластике. Ови контејнери омогућавају узгој јаких садница салате, купуса, краставца или парадајза. Такође ћете моћи пустити саднице дрвећа да се укоријене у ове посуде. На лагеру имамо класичне, црне саксије и разнобојне (ружичасте, зелене и плаве) моделе. Такође се могу купити у гарнитурама са функционалним лежиштима. Доступна су и велика паковања вредности - по жељи можете купити 50, 100, 200, 500, 800 или чак 900 комада у једном паковању.

Не устручавајте се: упознајте се са нашим избором и наручите саксије врхунског квалитета. Гарантујемо конкурентне, ниске цене и тренутну доставу на ваша врата. Верујте нам и придружите се редовима наших задовољних купаца и данас!

Микрозелене - Контејнер за узгој - млади листови јединственог укуса - -40%
524.00 din 873.33 din
Промоција завршава
Квадратни вртић - 6 к 6 к 5,5 цм - 20 комада - -24%
248.00 din 326.67 din