Око куће

Наш свакодневни живот и рутина су уско повезани са нашим домовима. Овај одељак вам нуди додатке који ће вам помоћи да уредите свој лични простор на још ефикаснији начин. Ми ћемо вам помоћи да решите ствари, даћемо вам неколико савета како да побољшате ефикасност својих радова на обнови и, последње, али не најмање битно, позваћемо вас на роштиљ. Сазнајте више о нашем широком избору производа!

Куповина у нашој онлине продавници је брза и једноставна. Да бисмо вам олакшали проналазак производа које тражите, подијелили смо их у подкатегорије. Списак оних наћи ћете у наставку. Ако желите да уредите простор око куће на леп начин, погледајте категорију Вртни намештај. Ту се могу наћи столице, сједала и друга опрема потребна на сваком мјесту за опуштање. Да ли бисте желели да још више искористите простор који вам стоји на располагању? Купите баштенске шкриње и кутије. Модели баштенских сандука Боке Рато, Боке Рато Пулс и Боке Боард чекају вас тамо са осталим пространим и естетским моделима. Да бисте одржали ред у башти, дворишту и на тераси, можда ће вам требати неке метле и четкице. Метле од сирка од влакана, метлице за плочник, брусилице за малтер, катрани и четке за малтерисање, као и широк избор додатака за прање аутомобила доступни су у нашој продавници. Такође можемо понудити одлична, ефикасна средства за чишћење стаза, тротоара и прилазних путева по повољним ценама. Најпопуларнији су Суминарски финишер од 200 мл за борбу против маховине, алге и јетре на травњацима и стазама, те 200-мл округли Херби блок, дуго делујући пут и средство за чишћење путева. Коначно ћете се ослободити маховине, лишајева, корова, алги и остале прљавштине! Категорија Ароунд хоме има такође и за оне који траже и чврсте и уске навлаке. Нудимо врхунске цераде врхунског квалитета - плаве, ојачане зелене и изузетно јаке сребрно-зелене моделе у величинама од 3 к 4 м до 15 к 20 м! Погледајте их! Након посла долази опуштање. Слободно време проведено у башти постаће још угодније ако се опремите роштиљима и потребним прибором. У нашој продавници се налазе компактни округли роштиљ са ражња, правоугаони роштиљ са бочним полицама, роштиљ у облику бачве, баштенска пећ и посуде за пушење меса. Овде можете купити и природне, еколошки прихватљиве пожаре, дрвене пиле и дрвени угљен. Узмите у обзир нову решетку или држач, корпу за роштиљ, преша за хамбургер, неке скелове и вилицу за кобасице за ватру. Љубазно вас позивамо да погледате - сигурно ћете пронаћи неке производе који ће вам се свидети. Тако је лепо положити се на висећи сто. Јесмо ли већ споменули да у понуди имамо велики избор удобног платна и мрежастих висећих мрежа? Не пропустите ову прилику!

Немојте оклевати! Упознајте широк асортиман наше интернет продавнице и обавите куповину коју ће уживати цела ваша породица. Уложите у врхунски квалитет, искористите бесплатну доставу и погледајте колико ћете уштедети код нас.

346.67 din
625.67 din
671.67 din
760.00 din
900.00 din