Подкатегорије

Филтери производа

Цена

Баштенски алати

Врхунски квалитетни вртларски алати доказују се као директно улагање у неговану, лепу башту и ваше здравље! Наша понуда обухвата и мале ручне алате и веће уређаје. Подјелили смо их у следеће поткатегорије - поближе погледајте одељке испод и моћи ћете одмах да пронађете производ који тражите. Фискарс и баштенски алат ЦЕЛЛФАСТ по таквим конкурентним ценама можете пронаћи искључиво у нашој продавници. Љубазно вас позивамо на брзу турнеју!

Једноставно је немогуће узгајати биљке без потребне опреме. Погледајте у аераторима и култиваторима, лопатицама и лопатама, као и у одсецима мотике, холандских мотика и канџи и наручите најбоље алате за узгој, садњу и негу биљака. Између осталог, на дугим и кратким осовинама и ручкама наћи ћете практичне култиваторе, чврсте армиране једноставне и оштрене лопатице, каљене једностране и двостране мотике и „канџе“ култиватора. Наши сејалице, саднице и клипови омогућиће вам прецизно расподелу семенки и садница на границама, док ће се Мањи ручни алати показати као неопходни за лабављење тла и корење. Наши прскалице ће вам помоћи у борби против болести и штеточина. Имамо и моделе дизајниране посебно за расипање ђубрива. Не заборавите на потребу обрезивања и обрезивања дрвећа и грмља током припреме за наредну сезону. Наше функционалне маказе, лопате и секачи, као и ножеви (опште намене и цепљења) претвориће бригу о воћњаку у прави ужитак. У нашој понуди су и висококвалитетне баштенске тестере, секире, оштрице и точкићи. Ово последње ће вам помоћи да продужите век алата за сечење и цепање. Препоручујемо челичне грабље од 12, 16 или 18 центиметара и лагане грабље за листове, ако желите да ваш врт увек буде чист и уредан. Не заборавите на одличне линије за кошњу косилица за траву. Ако се и даље питате, шта бисмо још могли да вам понудимо, једноставно кликните на име подкатегорије која вам је занимљива и пажљиво проучите њен садржај. Пронаћи ћете сву додатну опрему у једној радњи!

Искористите конкурентне цене за ЦЕЛЛФАСТ, Фискарс, Кард, субстралне баштенске алате, као и оне које испоручују други водећи брендови. Уштедите време, труд и новац куповином на мрежи - направите наруџбу и сачекајте испоруку. Остало је наш посао. Трговина баштенских семенки љубазно вас позива на шопинг куповину са гаранцијом задовољства.

198.33 din
423.33 din
430.00 din
594.00 din