Подкатегорије

Филтери производа

Цена

Биттерцресс Сеедс

Наша баштенска продавница нуди сјеменке бисерне мрвице. Ова биљка је неизоставан ускршњи украс. Семена која се продају у нашој радњи су највишег квалитета, јер долазе само од провјерених добављача.

Биттерцресс је изузетно вриједна биљка богата витаминима, посебно Ц и К, као и минералима и есенцијалним уљима. Позитивно утиче на стање коже и ноктију. Захваљујући витамину К не дозвољава велики губитак калцијума из костију и побољшава функционисање бубрега и панкреаса. Горка крема такође може да убеди ситне једе да једу, јер стимулише апетит.

Не оклевајте и наручујте семе данас. Препоручује се да се једе током целе године, не само за Ускрс. Тако је лако у култивацији, да ће чак и дијете овладати растућим клицама. Потребно је само накратко потопити сјеменке у воду, а затим их пренијети на мокро памучно или целулозно ткиво. Јестиве клице ће бити спремне за 8 до 10 дана. Уклапају се у различита јела, посебно у млијечне производе. Посебан калем ће још више олакшати производњу брадавица. Ова биљка се може узгајати иу вртовима у претходно припремљеној земљи. Не губите вријеме и пробајте сјеменке битерцресс да бисте уживали у укусној, здравој и украсној закусци у кратком времену!