Семе босиљка

У нашој понуди се налазе семенке босиљка, једне од најпопуларнијих медитеранских кухиња. Нудимо бројне различите сорте које се разликују по навикама, боји листа и употреби. Све сјеменке босиљка у нашој понуди су највишег квалитета и показују добар капацитет клијања, јер долазе само од реномираних произвођача. Она гарантује успешну култивацију, наравно под условом да се одрже одговарајући услови за узгој. Такође можете наћи босиљак у многим мешавинама семена биљака различитих намена.

Слободно можете бирати између разних сорти босиљка, као што су босиљак црног лишћа, босиљак лимуна, тајландски босиљак „Сиам Куеен“, „Пиццолино“, босиљак с мирисом ванилије „Блуе Спице“ или грчки босиљак „Минетте“. Свјеже лишће босиљка може се користити у салатама, сендвичима, са свјежим сиром, другим јелима и пикираним краставцима. Осушени су често кориштени зачини. Посебно препоручујемо једну од најновијих сорти - лишће зеленог салате које производи велике, врло ароматичне листове. Може се узгајати код куће, на балкону или у врту. Можда би ванилин мирисни босиљак пробудио ваш интерес? Урадиће одличан посао украшавајући вашу прозорску даску, такође и балкон на цвету.

Заједно са својим укусним вредностима, босиљак такође представља лековито добро. Инфузија њених листова благи кашаљ и помаже зацјељивању упала уринарног тракта. Свежи и осушени листови побољшавају процес варења. Ако се бринете за екологију, одаберите сертификовано органско семе које је узгајано без употребе вештачких ђубрива и хемијских средстава за контролу.

104.00 din 173.33 din
Промоција завршава
130.67 din 217.67 din
Промоција завршава
130.67 din 217.67 din
Промоција завршава
197.33 din 329.00 din
Промоција завршава