Подкатегорије

Филтери производа

Цена

Лобелиа сеедс

У нашој продавници ћете наћи семена многих различитих врста вртне лобелије. Понуђена сјемена истичу се високим квалитетом и добрим капацитетом клијања, јер долазе од провјерених добављача. Она гарантује успешну култивацију, наравно под условом да се одрже одговарајући услови за узгој.

Лобелиа ће украсити ваш врт од пролећа до средине јесени. Производи цветове у различитим бојама: белој, плавој, ружичастој, љубичастој или црвеној. Препоручује се за гајење у висећим контејнерима и стога се често назива пратећа лобелија. Одрастао у лонцима украшаваће балкон, сјеницу или терасу, док ће се засијати на цвјетној гредици и прекрити га прекрасним, шареним тепихом. Не заборавите створити одговарајуће услове за гајење - ова биљка преферира сунчана мјеста с пропусним, хумусним тлом.

Посебно препоручујемо семе лобије „Беле даме“, из које се на крају развијају биљке са ниским растом белог цвета. Ова сорта је савршено погодна за узгој на границама, ивицама и контејнерима. Сије на граници, формира запањујући контраст са вербенама, газанијама или ниско растућим астерима. Такође треба да пробате лобелију са цветовима црвеног кармина која расте на висећим стабљикама, што би изгледало дивно у белим висећим корпама. Можда ћете пасти на лобелију са прелепим цветовима сафирно плавих боја и прилично дугим изданцима који достижу 50-60 цм. У случају проблема са доношењем одлука увек постоји избор семена лобелијских сорти које стварају дивну, шарену цветну композицију.