Подкатегорије

Филтери производа

Цена

Корење у праху и воскови за калемљење

Ако озбиљно схватите свој баштовански хоби, прах за корење и восци за калемљење дефинитивно би требало да стану на вашу листу за куповину. Ови професионални производи за негу биљака гарантују одличне резултате обрезивања дрвећа и омогућавају вам успешно производњу резница. Сва воћка и грмље, као и бројне украсне врсте захтевају редовну резидбу. Велике ране настале уклањањем дебљих грана потребно је прекрити воском за калемљење који ће убрзати регенерацију ткива и заштитити ослабљену биљку од патогених бактерија и гљивица.

У ту сврху препоручујемо економичан и ефикасан восак за калемљење Сумин за ране на дрвету и жбуњу са траком и поуздан и чврст восак за калемљење Еко-Дерма, посебно препоручен за калемљење дрвећа. Иновативни производи у спреју, попут Фито-гипсаног спреја, који се могу наносити без четке, чине баштованство још забавнијим. Ако орезујете дрвеће и грмље да бисте добили изданке за сече, наручите један од наших изврсних стимулатора за корење. „Корзонек З“ (Роот З) намењен је подстицању раста корена зелених биљака, „Корзонек ПЗ“ (Роот ПЗ) за полугрмовне биљке и „Корзонек Д“ (Роот Д) за биљке са лигнифиед стабљикама и деблима. Овај чудесни трио производа потиче од познатог бренда Таргет. Одлични стимулатори за корење омогућиће вам да се ваше резнице сјајно развијају и потпуно успоставе на новим локацијама. Такође бисте требали сазнати више о Агрецол-овим ђубривима. Ако вам је, пак, потребна помоћ у пресађивању осетљивих лончаница, за вас имамо на располагању лек за спреј за пресађивање биљака из Зиелони Дома „Здрови Корзен“ (здрави корен).

Љубазно вас охрабрујемо да посетите нашу поткатегорију коренски прашци и воскови за калемљење. Наручите производе потписане од познатих брендова путем интернета, уживајте у практичном искуству куповине и постаните наш редовни купац. Вреди!