Роштиљи / роштиљи и додаци

Наши роштиљи - роштиљи и додаци помоћи ће вам да се припремите за нову сезону роштиљања! Упознајте се са понудом Вртне семенке и изненадите нас техничким новитетима. Купујте путем интернета без преплаћивања. Омогућујемо то!

Ако размишљате о куповини новог роштиља (роштиљ), поближе погледајте моделе који су доступни у нашој трговини. Свим љубитељима класичног роштиља препоручујемо компактни, приступачни округли роштиљ од 35 цм са пљувачком или округли роштиљ величине 42 цм у облику бачве. Обоје ће се уклопити на сваку терасу и балкон! Ако вас занима већи уређај, погледајте наше правоугаоне роштиље. Омогућиће вам да кувате за читаву породицу! Препоручујемо правоугаони роштиљ димензија 58 к 38 цм са две бочне полице - чврст, једноставан за руковање производ који гарантује одличан укус свих врста меса. Да ли поседујете башту или парцелу? За вас имамо праву посебност: висећи роштиљ - баштенска пећ ширине 52 цм. Овај производ нуди сјајно решење за припрему одличних јела уз логорску ватру. Ако такође сањате да припремите властиту пршуту и кобасице, чека вас балконски пушач са дубоким пладњем. Овај једноставан за употребу и чишћење функционалан алат намењен је за домаћу производњу димљене шунке и кобасице. Не заборавите прибор за роштиљ - укључујући ефикасне противпожарне стартере, уређаје за чишћење роштиља, сталке за печење, виљушке, окретнице, преше и држаче. Погледајте их! Еколошки ватрогасни покретач за роштиљ - 3 комада, Природни покретач за ватру - 30 коцкица израђен од мириса, здравог дрвета и дрвеног угља производи су који би требали слетјети у вашу кошарицу! Такођер нудимо и чипс од дрвета за пушење и роштиљ: израђен је од 100% дрвета јабуке, букве, ораха и храста и идеално је за ароматизирање меса. Још увек имате проблема са покретањем пожара? Уложите у свој комфор и купите практични мехурић - ваздушни вентилатор за паљење роштиља. Можда ће вам требати и скеле од бамбуса дужине 30 цм, које се продају у паковањима од 40 ком. Ако више волите алате за вишекратну употребу, наручите хромиране челичне скеле и вилицу за кобасице од ватре за кобасице дужине 140 цм. Да би се смањио ризик од опекотина током роштиљања преко угљена, користите 41-цм држач за роштиљање и печење рибе, држач за месо величине 23 к 21 цм, држач роштиља Хот-дог / кобасица, окретник од челика и вилице од нехрђајућег челика и 17 -цм кисели купус, краставци или кравље кравље. Овај избор алата треба да припада свакој опреми за љубитеље роштиља. Четкица за роштиљ 3 у 1 - спужва, четкица и стругач или жичана четка са гребачем за чишћење роштиља и пушача помоћи ће вам да вратите ред након завршене гозбе. То је још увек само мали део нашег асортимана. Препоручујемо вам да даље прегледате!

Роштиљи / роштиљи и потребни прибор купит ћете по таквим конкурентним цијенама само у нашој трговини. Водите рачуна о опцији бесплатне доставе да бисте уштедели још више. Гарантујемо 100% задовољство - не устручавајте се и испробајте нас!

625.67 din
671.67 din
900.00 din
1,045.00 din
1,065.00 din
1,121.67 din
1,360.67 din
1,685.00 din