Подкатегорије

Филтери производа

Цена

Једнокомпонентна ђубрива

Једнокомпонентна ђубрива нуде јефтино и ефикасно решење за већину проблема са нутритивним недостацима у биљкама. Такође се показују неопходним током припреме места за сетву и садњу дрвећа и грмља, нпр. Када морате да закиселите или окиселите земљу или обогатите оскудно, мање земљиште основним макронутријентима.

Наша интернет продавница нуди сва најбоља доступна једнокомпонентна ђубрива упакована у вреће различитих величина, од 2 до 25 кг. Нудимо, између осталог, калијум нитрат, универзално азотно-калијумско ђубриво које се користи за надокнађивање недостатака ова два елемента која су одговорна за правилан раст и производњу усева.

Поврће које користи велике количине азота треба хранити нитроклом која садржи лако доступан азот у облику нитрата и амонијума, са вредним додатком креча и магнезијума. Додајте млевени доломит који повећава продуктивност и појачава зимску отпорност биљака на кисела тла којима недостаје креча и магнезијума. Користите гранулирану уреу или концентровано амо-фос-калијумско ђубриво, које високо цене професионални пољопривредници, како бисте им помогли да обилно расту побољшавајући апсорпцију воде и хранљивих састојака из тла.

Гарантујемо највиши могући квалитет и ефикасне перформансе наших ђубрива. Добављају их познати произвођачи који уживају изврсну репутацију на тржишту професионалних ђубрива, као што су Флоровит, Планта и Огрод-Старт. Нудимо атрактивне цене заједно са поузданошћу - сазнајте више о нашем широком избору производа и уверите се колико исплатива може бити куповина на мрежи. Овде ћете добити све производе потребне за свакодневну негу биљака. Љубазно сте позвани на куповину.

Nema proizvoda u ovom odeljku