Мини стакленици

Да ли сте љубитељ вртларења, али чини се да ћете сами узгајати саднице које би било тешко поднијети? Или можда имате искуства са садницама рајчице или краставца, али бисте желели да узгајате захтевне биљке из семенки? У оба случаја све што вам треба чека вас у овом одељењу. Погледајте наше мини стакленике!

Мини стакленик је контејнер осмишљен на начин који обезбеђује оптималне услове за клијање и развој нежних младих садница и биљака. Основни мини стакленик састоји се од дубоког лежишта направљеног од чврсте пластике и провидног пластичног поклопца. Такав контејнер може да прими око посуђених посуда или пелета. Поклопац гарантује топлину и штити тло од прекомерног губитка влаге, што се чини најчешћим разлогом неуспеха у узгоју садница. Цела култура може се лако транспортовати и постављати, нпр. На прозор, на коме ће биљке добити одговарајућу количину сунчеве светлости, али неће бити изложене пропустима. Наша интернетска продавница нуди мини стакленике у различитим димензијама, међу осталим производима препоручујемо и црни пластеник димензија 47 к 15 цм са 18 саксија, доступан у зеленој, ружичастој, љубичастој и плавој боји. Треба ли вам више простора? Мини стакленик са 30 или 48 саксија може бити право решење. Имамо и велики, вентилирани мини стакленик за захтјевније узгајиваче. Обезбеђује одличну циркулацију ваздуха, тако да култура не захтева додатно прозрачивање. Ако желите да ваш контејнер за садњу постане украс куће, купите кућни врт са дрвеним нагласком и поклопцем - мини стакленик Респана Плантер 77 цм пружиће вам простор за стварање минијатурне зелене обрубе код куће. Погледајте и остале наше посебне понуде - сигурно ћете пронаћи нешто што ће задовољити ваше потребе.

Саветујемо вам да наручите мини пластенике по посебним ценама. Искористите сезонске понуде, уштедите захваљујући бесплатној испоруци и развијајте свој хоби без ограничења. Љубазно вас позивамо да посетите нашу продавницу!