Тресети пелети

Тресети пелет је модерно решење за узгој садница код куће и професионално. Захваљујући овом производу брзо ћете, лако сејати семе без бојења руку. Рећи ћемо вам, како је то могуће!

Прошириви тресети на тресету су мали делови тресета, пресовани и прекривени биоразградљивим материјалом. Водени пелет се шири и претвара у еколошку „посуду“. Тресет је лаган, пропустан, али упија пуно воде - због тога семенкама које клијају пружају идеалне услове за развој. Не морате носити вреће са сетвеним тлом, нити сами припремати мешавину. Зауставили смо испирање саксија и све више оштећивали нежно коријење током пресађивања. Тресети пелете значајно олакшавају производњу пресадница и будући да су направљени од 100% материјала, можете их садити заједно са биљкама. Ово је еколошко решење које штеди пословање и штеди време. Купњу трелетних пелета врхунског квалитета по посебној цени ћете набавити у нашој онлине продавници. Нудимо верзије дебљине 18, 33 и 44 мм у паковањима која садрже различите бројеве од 10 до 996 комада. Кликните на производ, погледајте ближе и препустите се тестовима овог изванредног производа.

Позивамо вас у куповину кроз интернетску тржницу Вртне семенке. Узгој биљака код нас је мање тежак и доноси још више задовољства. Наручите тресете са пелетом уз приступачну кућну доставу.