Везе за каблове, обујмице и траке за цреве

Везе за каблове, обујмице и траке припадају додатцима који ће вам бити од користи и код куће и у башти. Погодне су, између осталог, за повезивање баштенских црева и везивање биљака са носачима, трајне су и отпорне на најтеже временске прилике - у нашој продавници ћете наћи разне вишенаменске каблове, спојке и траке. У овој секцији смо окупили све такве производе - само нам реците шта вам треба!

Ако тражите каблове, имамо их у разним величинама. Купите копчу за црева величине 10-16 мм, 13-14 мм, 16-25 мм или 32-50 мм - производи који се овде нуде израђени су од поцинчаног челика и самим тим су практично нераскидиви. Да ли вам требају меке траке погодне за употребу са биљкама? Наручите еластичне траке за само закључавање, 13/17 / 22,5 цм, идеално за слагање младих стабала. Материјал коришћен у њиховој производњи не деформише се на високим или ниским температурама, флексибилан је, а опет отпоран на оштећења. Саднице можете завезати за носаче стезаљкама за дрвеће, грмље и друге баштенске биљке (овај производ нудимо у неколико величина) или широким дрвеним краватом / траком од 40 к 2,5 цм са копчом и копчом ( чичак) причвршћивање, мекано, а истовремено јако и лако за подешавање. Ако тражите стварно економично решење, купите Меку изоловану баштенску жицу, јефтин, а истовремено издржљив и вишекратан производ. У нашој понуди налазе се и елегантни и софистицирани копчи за сађење биљака. Погледајте клипове за орхидеје, копче за биљке и копче за биљку за пењање на зид. Ови производи вам омогућавају да кућне и балконске биљке будете организовани и обликујете их према вашим потребама.

Охрабрујемо вас да наручите за кабловске кравате високе класе, спојке и траке по приступачним ценама. Заиста је препоручљиво имати их увек при руци - не устручавајте се, искористите БЕСПЛАТНУ доставу и употпуните баштенски арсенал. Желимо вам пријатну куповину!

200.00 din
320.00 din
398.33 din