Подкатегорије

Филтери производа

Цена

Штапићи за ђубриво

Штапићи за ђубриво апсолутно морају имати и власници биљака и баштовани! Ова поткатегорија обухвата ефикасна, дуготрајна ђубрива у облику сувих штапића која треба применити директно у коренов систем биљке. Да бисмо олакшали избор правог производа, овим путем предлажемо производе намењене одређеним биљним групама и врстама.

У нашој продавници ћете пронаћи доказане и тестиране штапиће за ђубриво за орхидеје, зелене биљке, пеларгоније и друге обилно цветуће захтевне балконске биљке, па чак и за поврће и зачинско биље (погледајте величанствене штапиће за ђубриво од парадајза, бибера и краставца). У овој продавници су, између осталих, штапићи за ђубриво обогаћени витаминима, они са већим садржајем гвожђа и произведени од стајњака. Испробајте наше најновије откриће: изврсни штапићи за ђубриво са гваном и микоризом намењени биљкама ослабљеним штеточинама (специјални "О" штапићи за ђубриво) и гљивичним болестима (специјални "Г" штапићи за ђубриво).

Наши специјални штапићи за ђубриво са микоризом и помоћним бактеријама представљају целокупно ђубриво и нуде ефикасно спасавање занемарених биљака, чије је целокупно стање далеко од идеалног. Они побољшавају способност апсорпције корена, побољшавају асимилацију воде и хранљивих састојака и повећавају отпорност биљака заражених болешћу. Сва ова изврсна ђубрива и адитиве ћете купити по изузетно конкурентним ценама у нашој интернет продавници. Више не морате да угрожавате ефикасност због цене - један штапић за ђубриво трајао би 30 до 60 дана.

Да ли сте били заинтересовани за још дуже перформансе, изаберите Осмоцоте Фертилизер Спикес који ђубриво постепено испуштају током 9 месеци! Наша Интернет продавница баште нуди их у појединачним комадима или у већим паковањима од 12 комада. Сви наши производи потичу од реномираних водећих произвођача органских и минералних ђубрива, као што су Агрецол, Биопон, Цомпо, Покон, Субстрал или Зиелони Дом. Наручите оригиналне штапиће за ђубриво за домаће, балконске и баштенске биљке и поврће путем Интернета - увек сте добродошли у нашу продавницу!

Nema proizvoda u ovom odeljku