Подкатегорије

Филтери производа

Цена

Ђубрива боровнице

Гнојива боровница нуде провјерени лијек за све проблеме и изазове с којима се можете сусрести током узгоја овог воћног грмља. Показали су се неопходним током целе вегетационе сезоне, посебно када биљке развијају нове изданке, дају цвеће и рађају. Такође препоручујемо да их користите пре садње новог грмља - пре него што купите резнице, уверите се да је тло на одабраном месту кисело. Ниска пХ вредност тла (3,5 - 4 би била оптимална) гарантује да ће се северне боровнице добро укоренити и правилно развијати. Ове биљке би угинуле на недовољно киселим земљиштима, патиле би од хлорозе и не би родиле, јер у таквим условима нису у стању да апсорбују хранљиве материје.

Препоручујемо употребу органских ђубрива, попут пилећег стајњака који ефикасно снижава пХ тла, како би се земљиште закисељело пре садње грмља боровнице. Вакцина Мицоррхиза, која повећава способност апсорпције корена и штити корење од фитофторозе, нуди иновативно решење које доноси одличне резултате у гајењу свих ацидофилних биљака. Препоручујемо нашу вакцину против микоризе за рододендроне, вресове и боровнице из Зиелони Дома - једна примена била би довољна да значајно повећа виталност и здравље грмља! Такође нудимо изврсна минерална ђубрива, као што су боровница и ацидофилно биљно ђубриво из Флоривита (доступно у паковањима од 1 и 3 кг), боровница Хортифоска (фосфорно-калијумско ђубриво за баштенске биљке) из Агрецола и боровничко ђубриво из Таргета. Ако тражите производе који гарантују тренутне резултате, изаберите течна ђубрива - органско течно ђубриво боровнице компаније Таргет или ђубриво за нужду „Магицзна Сиłа“ (Магицал Повер) из компаније Субстрал, намењено за примену у земљишту и фолијарно. Показало се да овај други производ доноси одличне резултате у спасавању ослабљених биљака. Да ли желите да инвестирате у производ који треба применити само једном током сезоне. Препоручујемо дуготрајно и најефикасније ђубриво боровнице у облику грубог гранулата компаније Таргет који се лагано ослобађа.

Као што видите, Гарден Сеедс Маркет нуди производе за све. Широка палета ђубрива боровница реномираних произвођача овде је доступна по конкурентним ценама. Погледајте нашу понуду и купујте са гаранцијом задовољства.

Nema proizvoda u ovom odeljku