Хоме очување

Добродошли у наш одељак за опрему за дом! Желите ли испробати кобасице или сир? Да ли желите да направите савршено вино или припремите одличан але, лагер или Пилснер? Наша онлине продавница нуди комплетну опрему и залихе потребне за савладавање заната по вашем избору. И све то за цену коју сви могу да приуште!

Очување опреме омогућава вам да очувате летњи штих током целе зиме. Ако током целе године желите уживати у здравим витаминима из воћа и поврћа, посетите одељак Сокови, џемови и конзервиране конзерве. Тамо ћете пронаћи стакленке и поклопце високог квалитета, флаше, произвођаче сокова, преше за воће и сачувати етикете. Такође не треба занемарити ни одељак купуса и краставца. Нудимо бачве, камене предмете и тегле за веома кисело такмичење. Такође ћете у нашој продавници пронаћи дробилице купуса и тампоне / поундерс, виљушке, тегле и друге корисне потрепштине. Одељак Печење и пецива препоручујемо свим љубитељима колача, пецива и јела од брашна. Ту смо поставили одличне кухињске термометре, пекарски квас и камење за печење керамичких пица. Ако сте, пак, познавалац сира, испробајте своје вештине у подручјима попут производње сира и млека. У понуди имамо сјајне преше за сир, калупе за израду сира и патике који гарантују успешну производњу млечних производа у вашој кухињи. Препоручујемо вам да погледате одељак Израда кобасица, сушење и пушење меса. Постоји све што вам је потребно за припрему укусних кобасица, шунке и месних круха. Куке за пушаче, месарске врпце и мрежице за месо, шпорет за шунку, надјев за кобасице (филери) и мљевене мљевене мрезице представљају само део наше понуде. Шта је са прављењем пива, производњом јабуковача или вина и домаћом производњом ароматизираних алкохолних пића? Нудимо чврсте сетове за припрему пива, гарнитуре за прављење вина, дестилаторе, цједило за пиће, ферментацијске епрувете, преше за воће и све остале потребне додатке, као што су чепови и чепови за боце, посуде за кафу, столице, посуде за боце, посуде и друга корисна опрема. Ако тражите висококвалитетне пивске или винске квасце, храњиве храњиве састојке или желите да купите производе за побољшање ферментације, можете их набавити повољно у нашој продавници. Не устручавајте се - помоћи ћемо вам у развијању вештина у вашем новом хобију!

Позивамо вас да погледате нашу широку понуду. Добићете кућну опрему за чување и залихе познатих произвођача по врло повољним ценама. Наручите смешно јефтину испоруку кући и употпуните сву потребну опрему купујући на једном месту - брзо, повољно, уз мало трошкова, уз гаранцију задовољства. Добродошли у нашу продавницу!
138.33 din
233.33 din
280.00 din
296.00 din
296.00 din
296.00 din
320.00 din