Кућица за птице

Кућице за птице постаће сјајан украс баште, али пре свега ће убедити птице да посете ваше зелено краљевство. Сви модели доступни у нашој интернетској трговини израђени су од изврсног дрвета отпорног на временске увјете што их чини и издржљивим и изврсним изгледом. Можете их монтирати где год желите и створити сигурно место за гнежђење птица.

Шармантна кутија за гнијездо с косим кровом и улазним отвором исправне величине бит ће идеална за мање птице и пружит ће им одличне увјете за узгој потомака. Дизајниран је онако како птицама нуди сигурно уточиште и истовремено изгледа украсно. Овдје приказани модели комбинирају украсну вриједност и функционалност. Једноставни су за монтирање и изузетно издржљиви. Све кућице за птице доступне у нашој баштенској продавници направљене су од висококвалитетног природног дрвета отпорног на механичка оштећења, а уклоњива предња плоча омогућава вам да их темељно очистите. Нудимо врхунски квалитет по повољним ценама!

Позивамо вас на шопинг шопинг који ће резултирати вашим задовољством и радошћу ваших летећих пријатеља. Искористите јефтину доставу кући - ово има смисла!

3,756.67 din