Код куће

Наша онлине продавница нуди широк спектар додатака који се доказују као корисни код куће. Погледајте око себе и проверите шта вам може требати. Производе потребне за свакодневне обавезе и задатке купит ћете у нашој трговини.

Потребни су практични организатори како би се одржавао ред и одржавала неред. Прегледајте поткатегорију Кошаре, контејнери и кутије, где вас очекују естетске кутије, склопиве кошаре и контејнери разних величина, са и без поклопца и умиваоника. Такође нудимо кошаре за прање рубља (укључујући величину КСКСЛ). Функционалне канте за смеће - без обзира да ли вам треба контејнер за смеће за кухињу, купатило или канцеларију - из наше понуде не би могли да пропусте. Овде ћете пронаћи канту која ће одговарати вашим потребама - погледајте 10-литарску канту за смеће Свантје са ротирајућим поклопцем и велику 50-литарску Расмус канту за смеће са нагибним поклопцем. Наши повољни и практични кутије за алате, ладице и организатори, као што су кутије за алат Цалибер и кутије за алате Мултицасе Царге са фиокама, посебно се препоручују свим ДИИ мушкарцима и женама. Мали предмети, попут вијака, ексера, гумених трака, прибора за шивање и рукотворина, могу се складиштити у посебним врећама које су доступне у одељку за поновно затварање зип врећица (доступне су у широком низу величина, од 40 к 60 мм до 300 к 400 мм). Уређивање и радови на изградњи могу захтијевати употребу врпци и врпци, а гарантирамо конкурентне цијене памука, конопље, полипропилена, сисачких врпци, као и врпце и водове израђене од других издржљивих материјала. Треба ли вам канта за крпа или баште? Наручите једну у нашој продавници - на лагеру имамо канте са 5 до 20 литара. Такође ћете пронаћи велике и чврсте канистере и средства за чишћење - антибактеријске гелове, средства за чишћење и отпадне чађе у нашој онлине продавници. Захваљујући овим производима одржавање реда и чистоће у вашем домаћинству постаће много лакше. Не заборавите да посетите одсек Спроутерс. Ако желите да водите здрав начин живота, једноставно не можете пропустити клице које су богате витаминима из ваше кухиње. У нашој радњи ћете пронаћи најбоље посуде за узгој клица. Такође нудимо и друге корисне додатке за кућу, као што су мреже против комараца и екрани против инсеката, термометри и метеоролошке станице, лопатице за отпад и угљен и многи други производи. Охрабрујемо вас да прегледате наше подкатегорије. Пронаћи ћете доста практичних решења која ће олакшати кућне послове!

Искористите конкурентне цене опреме за домаћинство. Уложите у најквалитетнији и купујте на мрежи без напуштања куће и ношења тешких врећа за куповину. Бринемо за вашу удобност - уверите се сами, колико можете добити код нас!

Мала клијалица - посуда за узгој клица - -40%
398.00 din 663.33 din
Промоција завршава
Велики клијач - посуда за узгој клица - -40%
598.00 din 996.67 din
Промоција завршава
138.33 din