Подкатегорије

Холлихоцк сеедс

Наша онлине продавница нуди семе сланине, једне од најпопуларнијих биљака које се препоручују за рустикалне баште. Семена представљају висок квалитет и капацитет клијања, јер долазе само од провјерених добављача.

Како вам се свидја узгој црног цвијећа са тамним бургундијем, готово црним цвијећем? Изгледа сјајно у већим групама у башти, у пратњи других сељачина. Може се гајати и за резано цвеће. Холлихоцкс са дуплим цветовима изгледају подједнако сјајно и њихово семе је доступно иу нашој продавници. Можете бирати из широке лепезе сорти са различито обојеним цветовима - ружичасто-наранџасто, љубичасто, жуто или бело. Усклађују се са другим украсним биљкама. Холлихоцкс се препоручује углавном за сеоске баште и садњу у групама. Могу расти чак и до 2,5 м! Као и свака друга биљка, холхок има неке захтеве у вези са култивацијом. Ове биљке преферирају плодна, пропусна тла која су богата органским материјама на сунчаним, топлим, вјетром заштићеним мјестима. Они не смију представљати никакав проблем у култивацији чак и за почетнике вртлара. Не би требало да претјеривате са влагом у тлу - холлихоцкс имају тенденцију да се распадају на превише влажним тлима. Ако и даље не можете да изаберете своју сорту за сисање, препоручујемо селекцију семена која гарантује цветове у различитим бојама.

Холлихоцкс нису само дивне украсне биљке. Већина њих се обично користи у биљној медицини. Хербалисти посвећују највећу пажњу заједничком холивоксу. Каже се да има анти-инфламаторна, профилактичка и искашљавајућа дејства.

-40%
197.33 din 329.00 din
Промоција завршава
-40%
298.33 din 497.33 din
Промоција завршава
331.67 din 552.67 din
Промоција завршава
-40%
331.67 din 552.67 din
Промоција завршава
Верона - семена 3 дивне сорте холлихоцк - -40%
945.00 din 1,575.00 din
Промоција завршава