Кутије за смеће

Прашина је обавезан део опреме сваког дома, канцеларије или летње кућице. Мале, средње и велике, са ротирајућим или нагињућим поклопцима - све ћете их пронаћи у нашој онлине продавници. Позивамо вас да поближе погледате!

Ако тражите малу канту за смеће која ће се уградити у ваше купатило или лепо проучити, купите 10-литарску сребрно сиву Свантје ђубриште са ротирајућим поклопцем или 10-литарску графитну сиву Расмус канту за отпатке са нагибним поклопцем. Нека се боја овог спремника уклапа у унутрашњи распоред, тако да не привлачи превише пажње, већ допуњује аранжман дискретно. Ако тражите већи модел, наручите канте за Свантје или Расмус од 25 литара. Такође препоручујемо декоративни, беж, 23-литарски Маки-Свинг кантер. Ставите 45-литарску сребрно сиву Магне канту за смеће са поклопцем који се може отворити у вашу кухињу. У њему ће се сместити много отпада, па се стога неће требати свакодневно празнити. Сви спремници који су доступни у нашој трговини израђени су од лагане, али издржљиве пластике и опремљени су практичним поклопцима који се могу увући. Лако их се чисти и комбинују функционалност са пријатним изгледом. Погледајте само слике!

Наша интернет продавница са кућном и баштенском опремом и додацима нуди канте за смеће по најповољнијим ценама. Описи производа садрже детаљне спецификације које укључују димензије. На располагању је широк избор различито различитих боја и обојених модела - лако ћете наћи канту за смеће која ће бити савршено уклопљена за ваш дом. Погледајте нас!