Подкатегорије

Филтери производа

Цена

Ђубрива

Да би ваша башта цветала у мноштву боја, обрадујте вас смарагдно зеленим травњаком и родите богате усеве, потребна су вам одговарајућа ђубрива. Наша Интернет продавница баште нуди врхунске производе из те категорије које испоручују водећи домаћи и страни произвођачи, као што су Агрецол, Биопон, Флоровит, Субстрал, Таргет и Зиелони Дом. Подкатегорије производа олакшаће проналажење правог производа.

Ако волите органско узгајање, посетите одељења за компост и стајско ђубриво. Тамо ћете наћи компостере, адитиве за обогаћивање компоста и сушено гранулисано кравље, овчје, коњско и пилеће ђубриво у економичним паковањима. Такође препоручујемо разне врсте микоризних вакцина - за руже, четинари, вријес и врес, трате и гљиве! Бићете у могућности да брзо и ефикасно храните своје биљке захваљујући штаповима за ђубриво за цветање и зеленим биљкама, поврћу и зачинском биљу, као и плочицама за ђубриво. Да ли желите да размножавате цветно биље, грмље и дрвеће кроз саднице и резнице, свакако треба да посетите одељење за варење у праху и калемљење воска. Такође вам препоручујемо да прегледате опсежне категорије сувих и течних ђубрива. Тамо смо окупили професионална биљна и воћна ђубрива која осигуравају богат, висококвалитетан род, ђубрива за украсно дрвеће и грмље и најбоља доступна ђубрива боровница. Овде су доступна и четинарска ђубрива која спречавају иглице да порумене и појачавају биљну снагу, додаци ружи и рододендрону који стимулишу цветање. Почетницима у башти и пољопривредницима из хобија препоручујемо једнокомпонентна ђубрива за баштенске професионалце и све намене. Овде ћете наћи и адитиве за закисељавање тла, доломит и креч - за ђубрење и кречење.

Ово је и даље само делић нашег великог асортимана - упознајте нашу понуду и уштедите новац захваљујући нашим приступачним ценама. Све потребне информације добићете из детаљних описа производа. Љубазно вас позивамо да прегледате и купујете на пијаци Гарден Сеедс!