Рукавице

Без обзира да ли тражите вртларске, заштитне или тешке рукавице, имамо најшири избор на тржишту по изузетно конкурентним ценама. Не устручавајте се, изаберите одличан квалитет и највећи комфор рада. Нема више модрица, посекотина, болних кукуруза, нити смрзнутих или влажних прстију. Сазнајте више о нашем асортиману и изаберите идеалне рукавице!

Ако тражите јефтине рукавице за мање задатке код куће, у гаражи или башти, наручите Латек рукавице за вртларство и друге кућанске радове са посебним клизним слојем на унутрашњој страни. Да ли желите заштитити руке током корења, копања и обрезивања стабала? Заштитне рукавице - са ПВЦ ручкицама или Цомфорт вртне рукавице ће вам пружити прави и стабилан захват. Рукавице заштићене латексом - танке, растезљиве и удобне - пружиће додатну заштиту од влаге. Ако вас више занима модел направљен од дебљег, издржљивог и прозрачног материјала, наручите сеоске рукавице или баштенске рукавице Курребо, које се, између осталог, препоручују за радове изложене иритантним хемикалијама. Лагане, водоотпорне рукавице за капање израђене од спандекса и полиуретана идеалне су за пролећно и јесенско поспремање и подизање кромпира. Обавезно наручите пар дебелих, топлих и удобних рукавских рукавица Форестер или баштенске рукавице Целсиус са Тхинсулате слојем (који се између осталог користи у производњи врхунских планинарских и спортских одећа) за зиму. Споменули смо само делић наше понуде, погледајте доњу листу - пронаћи ћете фотографије производа и описе свих модела који су доступни у нашој продавници. Нудимо широк избор стилова и боја!

Купите врхунске, водоотпорне, топле и поуздане баштенске и заштитне рукавице, произведене од првокласних материјала, по изузетно повољним ценама. Нудимо производе реномираних компанија, попут водећег добављача баштенске одеће, Нелсон Гарден. То је тако једноставно, да морате престати размишљати: додајте модел по избору у кошарицу, потврдите куповину и пустите нас да се побринемо за остало. Позивамо вас да посетите нашу продавницу у што краћем року!

Рукавице с латексом за вртларство и друге кућанске послове - -10%
228.00 din 253.33 din
Промоција завршава
Једнократне пластичне рукавице - 100 комада - -10%
351.00 din 390.00 din
Промоција завршава
Заштитне рукавице - -10%
435.33 din 483.67 din
Промоција завршава
Сиве вртне рукавице Цомфорт - танке и глатке - -10%
1,297.33 din 1,441.67 din
Промоција завршава
Наранчасте вртне рукавице Цомфорт - танке и глатке - -10%
1,297.33 din 1,441.67 din
Промоција завршава
Дечије баштенске рукавице величине 5 - -10%
1,797.67 din 1,997.33 din
Промоција завршава
-10%
2,963.00 din 3,292.33 din
Промоција завршава
Зелено-беле Целсиус вртне рукавице - професионална зимска одећа - -10%
3,437.00 din 3,819.00 din
Промоција завршава