Benih Parsley

Kedai taman kami menawarkan biji-bijian beberapa jenis daun dan daun parsli. Benih datang hanya dari pengeluar terbukti, memenuhi piawaian kualiti tertinggi dan menunjukkan keberkesanan yang baik.

Kami mencadangkan pelbagai jenis daun pasir akar "Cukrowa" yang membentuk akar putih, agak pendek dan sangat aromatik. Anda juga harus mencuba pelbagai jenis "Lenka" yang menghasilkan akar aromatik yang boleh disimpan dalam jangka panjang. Sekiranya anda lebih suka menanam pasir daun, terdapat banyak jenis untuk dipilih, seperti pelbagai jenis "Astra" untuk penanaman setahun, atau "Gigante D'Italia", menghasilkan daun yang kaya, daun aromatik kaya dalam vitamin. Anda mungkin juga mendapati daun pasli daun Jepun yang menarik kerana aroma lada-lemonnya. Benihnya sudah tentu terdapat di kedai online kami. Adakah anda menjaga alam semula jadi? Cuba benih parsli organik yang telah dikeluarkan tanpa baja buatan atau agen kawalan kimia. Benih telah disahkan oleh Ujian Agro BIO. Kami juga menawarkan biji parsli dalam campuran dengan biji lobak pada pita biji biodegradable. Produk tertentu menjadikan penanaman, tetapan baris dan perlindungan anak benih lebih mudah.

Jangan risau, jika anda tidak mempunyai taman. Anda akan menemui benih parsli daun di kedai kami yang mudah ditanam di dalam bekas tanah liat yang mudah. Terima kasih kepada band getah khas yang anda boleh menggabungkan periuk dengan tanaman yang berbeza dan anda akan sentiasa mempunyai herba segar di pelupusan anda.

RM4.61 RM7.68
Promosi berakhir
-40%
RM4.61 RM7.68
Promosi berakhir
RM4.61 RM7.68
Promosi berakhir
-40%
RM25.82 RM43.04
Promosi berakhir
RM27.00 RM45.00
Promosi berakhir
RM10.53 RM17.55
Promosi berakhir
RM12.88 RM21.47
Promosi berakhir