Популарни производ Овај производ је последњи пут купљен пре 1 пре минут.

Сцабиоса фловеред зинниа - мик - 120 семена - Zinnia elegans scabiosaeflora

Stara cena: 262.33 din
157.33 din
Uštedićete: 105.00 din (40%)
Промоција завршава 2024-07-18
Промоција завршава
003564
На лагеру
+

Лепа кина која долази из Јужне Америке је популарна и пожељна годишња биљка за цветање. Дивне, живе боје и оригинални облик цвасти доприносе многим предностима ових цвјетања. У врту можете наћи различите врсте ове врсте. Охрабрујемо вас да купите необичну варијанту зинније - шарени избор цинкије са цветовима скабиоса.

Цинкија са цветовима скабиоса разликује се од популарне вртне циније (Зинниа елеганс) са елегантном цветном формом која подсећа на сцабиоса (цвет шиљка). На врху крутог, усправног стабла лежи цветови који се састоје од две врсте цветова - цветова диска и зрака. Доњи слој зрачних цветова у облику језика ствара "плочу" на којој цевасти диск цветови формирају полукружни јастук. Цело цвиљење или псеудантијум изгледа као једнобојни шешир. Палета боја овог избора укључује белу, жуту, наранџасту, бледоружичасту, ружичасту, коралну, малиновасту и различиту, засићену и живописну нијансу горе наведених боја. Цветне главе расту прилично велике - до 8 цм у пречнику. Лишће је укрштено на стабљику и сочно зелено. Биљка која расте ца. Висина 60 цм има усправну, равну и неразграђену навику. Покривена је тврдим длакама.

Цинкија са цветовима Сцабиоса може се користити као друге, популарније сорте. Обично је налазимо на границама, цвјетним гредицама, у групама сезонских и вишегодишњих цвјетова. Људи који посјећују ваш врт засигурно ће вољети обруб који се формира од ове занимљиве сорте. Шарене мрље цвјетних цинкија цветова скабиоса, засађене на травњаку, прелазе у главну украсну тачку нашег парцела. Они ће нагласити најбоље карактеристике баште у руралном стилу са својим еластичним изгледом. Цинкија са цветом Сцабиоса такође одлично функционише као резани цвет. Она задржава свој изглед у вази до две недеље. Може бити основа за натуралистичке букете и додатак њима.

Зинниа не припада најпопуларнијем цвијећу. Надамо се да ће им рустична и природна преокрета у баштенском стилу помоћи да добију свој претходни положај. Сцабиоса цветни цинарије се узгајају из садница произведених на топлом ормарићу у марту - априлу, или у последњем месецу на насаду. Младе биљке се пресађују на сталну локацију у другој половини маја. Зинниа треба сунчано, ветровито заштићено место. Тло треба да буде богато хранљивим и влажним састојцима. Уклањање исушених цветова ће побољшати и продужити цветање. Цвеће цвијећа уживамо од јуна до септембра.

Једна паковања цинкије мешавине семена скабиоса са цветовима садржи 0,5 г сјеменског материјала и има основни водич за узгој и датум сијања на њему.

  • Тежина: 0.5 г
  • Висина: 60 цм
  • Употреба: украсне - границе, као резани цвет
  • Период цветања: јун - септембар
  • Облик раста: раван, неразгранат
  • Боја цвећа: бела, жута, наранџаста, бледо роза, ружичаста, кораљна, малина црвена
  • Вегетацијски облик: годишњи
  • Тип цвећа: цватови
  • Локација: сунчано, заштићено од ветра; влажна земља са богатим нутријентима


Приближно 120 семена (+/- 20%)

GardenSeedsMarket - послује већ више од једне деценије и од самог почетка смо квалитету наших производа учинили највишим приоритетом. Током година смо испоручили најквалитетнију робу на десетине хиљада купаца из целог света. Њихово задовољство доказује да смо изабрали прави пут.

Сва семена која се продају подлежу контроли квалитета на више нивоа и тек онда се пажљиво пакују и шаљу. Наши производи су добили бројне сертификате и испуњавају највише стандарде Европске уније. Наши запослени су искусни вртлари који су радо одговорили на свако ваше питање.

Одакле долази наше семе?

Сва зрна која се продају у нашој радњи долазе од најбољих произвођача широм Европске уније. Захваљујући дугогодишњој сарадњи са њима успели смо да развијемо најприкладније услове складиштења и отпреме, гарантујући да ћете увек добити свеже и пажљиво тестиране серије семена. Искључивање посредника из целог процеса не само да нам омогућава да избегнемо слање застарелих семенки које су можда предуго лежале на полицама складишта, већ и осигурава најатрактивнију цену за производе врхунског квалитета.

Процес контроле квалитета

Сва наша семена морају проћи процес контроле квалитета у четири фазе.

СТАГЕ ОНЕ почиње пажљивим одабиром добављача. Након што наставимо са контролисањем њихових усева, страни произвођачи нису искључени из процеса контроле квалитета. Биљке се проверавају у свакој фази њиховог развоја: када почну да расту, током цветања и када почињу да доносе плодове (семена). У овој фази најважније је осигурати правилан размак биљака. Захваљујући томе, могу се обезбедити жељене морфолошке карактеристике сваке поједине врсте или сорте, као што су боја, висина и облик.

ФАЗА ДВА се састоји од детаљних верификационих тестова у лабораторијским условима. Коришћењем најквалитетније опреме од стране високо квалификованог особља, наши добављачи обављају више од 30 000 провера квалитета годишње. Семе које не задовољава наше захтеве подложно је технолошким процесима прераде, укључујући сушење, чишћење, надоградњу и поновно тестирање.

Трећа етапа почиње са сетвом семена у одабраним контролним парцелама. На тај начин добијамо вриједне, тачне информације о њиховој клијавости које треба одржавати на одговарајућем нивоу. Истовремено се у овој фази провјерава сортни идентитет сваке врсте.

СТАГЕ ФОУР се одвија у нашим складиштима и састоји се од уклањања сјемена који су предуго складиштени на нашим полицама и замјене с новим серијама. Сваки пакет је означен са јединственим бројем серије, као и са датумом крмаче.

Све четири фазе комбинације омогућавају нам да са сигурношћу тврдимо да семе које испоручујемо у складу са највишим стандардима и да смо завршили све потребне контролне фазе летећим бојама.

Награде и награде

Сјеменке које продајемо нашироко су препознате по квалитету и добиле су многе награде. Наше семе освојило је бројне златне медаље и признања за свој висок квалитет. Свијет цвијећа је такођер награђен за свој иновативни приступ.

Међу тим наградама биле су: ТОП ИННОВАЦИЈЕ (јун 2015), ЗЛАТНА МЕДАЉА НА МЕЂУНАРОДНОМ САЈМУ ПОЗНАН (2015), ЛИДЕР КВАЛИТЕТА ПОТРОШАЧА (2014), ПОЉОПРИВРЕДНА ГОДИНА (2014).

Такође, две године заредом смо добили и сертификат „ИДЕАЛ БУСИНЕСС“.

Герминатион

Посвећени смо продаји само најквалитетнијих семенки. Узимајући у обзир напоре које свакодневно чинимо, молимо да обратите пажњу и на то да су биљке живи организми, а њихова клијавост и раст зависе од многих фактора, као што су температура, тип земљишта, влажност и учесталост заливања, време и услови сетве, употреба гнојива и средстава за заштиту биља (пестицида), као и временских и климатских услова. Пружамо помоћ дијељењем точних и ажурних сјетве и информација о узгоју, међутим, не можемо сносити никакву одговорност за биљке које нису узгајане у увјетима прикладним за одређене врсте.