Basil benih

Terdapat benih kemangi, salah satu herba paling popular di dapur Mediterranean, yang terdapat di kedai kami. Kami menawarkan pelbagai jenis yang berlainan dalam kebiasaan, warna daun dan penggunaan. Semua benih basil yang terdapat dalam tawaran kami adalah kualiti tertinggi dan menunjukkan kapasiti percambahan yang baik, kerana mereka berasal dari pengeluar terkenal sahaja. Ia menjamin penanaman yang berjaya, dengan syarat, dengan syarat bahawa keadaan pertumbuhan yang betul dapat dikekalkan. Anda juga boleh menemui kemangi dalam banyak campuran biji herba kegunaan yang berbeza.

Anda bebas memilih dari pelbagai jenis basil yang berbeza seperti basil "Dark Opal" berwarna merah, basil lemon, basil thai "Siam Queen", "Piccolino" basil, pelbagai jenis basil "Blue Spice" "Minette". Daun kemangi segar boleh digunakan dalam salad, sandwic, dengan keju cottage, hidangan lain dan dalam timun yang dipetik. Kering adalah perasa lazim digunakan. Kami terutamanya mengesyorkan salah satu jenis terbaru - daun selasih daun salad yang menghasilkan daun yang sangat aromatik. Ia boleh ditanam di rumah, di balkoni atau di taman. Mungkin wangi wangi vanila akan menimbulkan minat anda? Ia akan melakukan pekerjaan yang hebat untuk menghiasi tingkap, balkoni katil bunga anda juga.

Bersama-sama dengan nilai gustatory, kemangi juga menyajikan aset perubatan. Infusi yang dibuat dari daunnya menghalang batuk dan membantu menyembuhkan keradangan saluran kencing. Daun segar dan kering memperbaiki proses pencernaan. Jika anda mengambil berat tentang ekologi, pilihlah biji organik yang disahkan yang telah ditanam tanpa menggunakan baja buatan dan agen kawalan kimia.

RM3.67 RM6.12
Promosi berakhir
-40%
RM3.67 RM6.12
Promosi berakhir
RM4.61 RM7.68
Promosi berakhir
RM4.61 RM7.68
Promosi berakhir
RM4.61 RM7.68
Promosi berakhir
RM6.96 RM11.61
Promosi berakhir
-40%
RM6.96 RM11.61
Promosi berakhir
-40%
RM8.38 RM13.96
Promosi berakhir
-40%
RM12.88 RM21.47
Promosi berakhir