• 298.00 лв За безплатна доставка,
    добавете продукти в количката до обща стойност:

Филтри за продукти

Цена

пръскачки

Разпръсквачите са от съществено значение за поливане на тревни площи, големи цветни лехи, храсти с ягоди и градински грядки. В нашия магазин можете да намерите здрави и ефективни разпръсквачи на конкурентни цени. Проверете пълен списък с продукти в тази категория по-долу и разглеждайте на ваше усмотрение!

Популярен и достъпен избор за собствениците на по-малки градини са разпръсквачите, които се закачат на края на маркуча. Поръчайте Simple CELLFAST дюза на ненадмината цена или многофункционалната SHOWER CELLFAST пушка за разпръскване. Моделите, които предлагаме, ви позволяват да регулирате потока на водата - от нежна мъгла за деликатни растения като цветя до силно струяща вода за бързо поливане на големи храсти. Ако предпочитате стационарни разпръсквачи, разполагаме с широка гама: от икономичния, но издръжлив ротационен разпръсквач KLIF със щипка, до по-големия TWISTER ротационен ударен разпръсквач със стойка и статичния разпръсквач MULTICLICK с широк обхват на действие и пет режима. За собствениците на по-големи градински грядки и тревни площи препоръчваме маркуча SPRING snip-n-drip с дължина 7,5-15 метра. Той има равномерно разположени отвори вдълж на цялата си дължина, гарантирайки равномерно и внимателно поливане. Другото отлично предложение от тази категория е разпръсквачът за област EXPERT. Този модерен уред ви позволява бързо да покриете голяма площ, намалявайки необходимостта от често преместване на разпръсквача.

Не чакайте! Разгледайте, кликнете и поръчайте перфектната система за поливане за вашия градински двор. Предоставяме качествени разпръсквачи CELLFAST чрез поща, на конкурентни цени и бърза доставка директно до вратата ви. Възползвайте се от нашата оферта - наистина си струва!

6.35 лв
13.31 лв
13.72 лв
14.80 лв
16.42 лв
18.00 лв
18.36 лв
18.90 лв
19.10 лв
20.20 лв
20.41 лв
20.41 лв