• 99.00 Za besplatnu dostavu,
    dodajte proizvode u košaricu do ukupne vrijednosti:

Prskalice

Raspršivači su ključni za zalijevanje travnjaka, velikih cvjetnih greda, grmova s bobicama i povrtnih greda. U našoj trgovini možete pronaći čvrste i učinkovite raspršivače po konkurentnim cijenama. Pregledajte potpuni popis proizvoda u ovoj kategoriji ispod i pregledavajte ih u svoje slobodno vrijeme!

Popularan i pristupačan izbor za vlasnike manjih vrtova su raspršivači koji se pričvršćuju na krajeve crijeva. Naručite jednostavnu CELLFAST mlaznicu po nevjerojatnoj cijeni ili višenamjenski SHOWER CELLFAST pištolj za prskanje. Modeli koje nudimo omogućuju vam podešavanje protoka vode - od nježne magle za osjetljive biljke poput cvijeća do snažnog mlaza za brzo zalijevanje velikih grmova. Ako preferirate stacionarne raspršivače, imamo širok izbor: od ekonomske, ali izdržljive rotirajuće raspršivače KLIF s klinom, do većeg rotirajućeg impulznog raspršivača TWISTER s postoljem i statičkog raspršivača MULTICLICK s širokim rasponom djelovanja i pet načina rada. Vlasnicima većih povrtnih greda i travnjaka preporučujemo crijevo za kap po kap SPRING snip-n-drip duljine 7,5-15 metara. Ima ravnomjerno raspoređene rupe duž svoje duljine, osiguravajući ravnomjerno i temeljito zalijevanje. Još jedan vrhunski izbor iz ove kategorije je raspršivač za područje EXPERT. Ovaj moderni uređaj omogućuje vam pokrivanje velikog područja u kratkom vremenu, smanjujući potrebu za čestim premještanjem raspršivača.

Ne čekajte! Pregledavajte, kliknite i naručite savršeni sustav za zalijevanje za svoj vrt. Pružamo visokokvalitetne raspršivače CELLFAST putem pošte, po konkurentnim cijenama i brzu dostavu ravno na vaša vrata. Iskoristite našu ponudu - stvarno vrijedi!

4.46
6.86