• 149.00 Saadaksesi ilmaisen toimituksen,
    lisää tuotteita ostoskoriin yhteensä:

sprinklerit

Suihkuttimet ovat olennaisia nurmikon, suurten kukkapenkkien, marjapensaiden ja vihannespenkkien kasteluun. Kaupassamme voit löytää kestäviä ja tehokkaita suihkuttimia kilpailukykyiseen hintaan. Tutustu tämän kategorian tuotteiden täydelliseen luetteloon alla ja selaa niitä oman mielen mukaan!

Suosittu ja edullinen valinta pienempien puutarhojen omistajille ovat suihkuttimet, jotka kiinnittyvät letkun päähän. Tilaa Simple CELLFAST-suutin lyömättömään hintaan tai monikäyttöinen SHOWER CELLFAST-suihkutusase. Tarjoamamme mallit mahdollistavat veden virtauksen säätämisen - hienosta sumusta herkille kasveille, kuten kukille, vahvaan virtaan nopeaa suurten pensaiden kastelua varten. Jos suosit paikallaan olevia suihkuttimia, meillä on laaja valikoima valittavana: kustannustehokkaasta mutta kestävästä KLIF-kääntyvästä suihkuttimella varustetusta maapiikestä suurempaan TWISTER-kääntyvään iskusuihkuttimeen jalustalla ja MONIKLIKKI-staattinen suihkutin, jossa on laaja toiminta-alue ja viisi tilaa. Suurten vihannespenkkien ja nurmikoiden omistajille suosittelemme 7,5-15 metrin PITKÄÄ KUKKASUIHKUA. Se on varustettu tasaisin välein olevilla rei'illä pituutensa varrella, mikä varmistaa tasaisen ja perusteellisen kastelun. Toinen huippuvalinta tästä kategoriasta on EXPERT-alueen iskusuihku. Tämä moderni laite mahdollistaa suuren alueen nopean kastelun ja vähentää suihkuttimen usein siirtämisen tarvetta.

Älä odota! Selaa, klikkaa ja tilaa täydellinen kastelujärjestelmä puutarhaasi. Tarjoamme laadukkaita CELLFAST-suihkuttimia postitse kilpailukykyiseen hintaan ja nopealla toimituksella suoraan ovellesi. Hyödynnä tarjouksemme - se todellakin kannattaa!