• 99.00 Voor gratis verzending,
    voeg producten toe aan de winkelwagen tot een totaal van:

Sproeiers

Sproeiers zijn essentieel voor het besproeien van gazons, grote borders, bessenstruiken en moestuinbedden. In onze winkel kunt u stevige en efficiënte sproeiers vinden tegen concurrerende prijzen. Bekijk de volledige lijst met producten in deze categorie hieronder en blader op uw gemak!

Een populaire en betaalbare keuze voor eigenaren van kleine tuinen zijn sproeiers die aan het uiteinde van een slang kunnen worden bevestigd. Bestel de eenvoudige CELLFAST-sproeikop tegen een onverslaanbare prijs of de multifunctionele SHOWER CELLFAST-spuitpistool. De modellen die we aanbieden, stellen u in staat om de waterstroom aan te passen - van een zachte nevel voor delicate planten zoals bloemen tot een krachtige straal om grote struiken snel te besproeien. Als u de voorkeur geeft aan stationaire sproeiers, hebben we een ruime keuze: van de kosteneffectieve maar duurzame KLIF roterende sproeier met spike, tot de grotere TWISTER roterende impuls sproeier met standaard, en de MULTICLICK statische sproeier met een breed werkingsbereik en vijf modi. Voor eigenaren van grotere moestuinbedden en gazons raden we de 7,5-15m SPRING snip-n-drip druppelslang aan. Deze heeft gelijkmatig verdeelde gaten langs de lengte ervan, wat zorgt voor gelijkmatige en grondige besproeiing. Een andere topkeuze uit deze categorie is de EXPERT gebiedsimpuls sproeier. Dit moderne apparaat stelt u in staat om in korte tijd een groot gebied te bestrijken en vermindert de noodzaak om de sproeier vaak te verplaatsen.

Wacht niet! Bekijk, klik en bestel het perfecte besproeiingssysteem voor uw tuin. Wij leveren hoogwaardige CELLFAST-sproeiers per postorder, met concurrerende prijzen en snelle levering rechtstreeks aan uw deur. Profiteer van ons aanbod - het is echt de moeite waard!

3.18
4.46
5.39
6.65
6.86
7.40
8.21
9.00
9.18
9.45
9.55
10.08
10.10
10.21
10.21