• 44,000 Ft Ingyenes szállításért,
    tegyen még termékeket a kosárba:

Locsolóberendezések

Az öntözőrendszerek nélkülözhetetlenek a pázsitok, nagy virágágyások, bogyós bokrok és zöldségágyak öntözéséhez. Üzletünkben strapabíró és hatékony öntözőrendszereket talál versenyképes áron. Tekintse meg a teljes termékkínálatot ebben a kategóriában alább, és böngésszen kedvére!

A kisebb kertek tulajdonosai számára népszerű és megfizethető választás az öntözőrendszerek, amelyeket a slag végéhez lehet csatlakoztatni. Rendelje meg a Simple CELLFAST szórófejet verhetetlen áron, vagy a többfunkciós SHOWER CELLFAST permetező pisztolyt. Az általunk kínált modellek lehetővé teszik a víz áramlásának beállítását - a finom ködönt az érzékeny növények, például virágok számára, egészen a robosztus sugárig nagy cserjék gyors öntözéséhez. Ha inkább álló öntözőrendszert részesít előnyben, széles választékot kínálunk: a költséghatékony, de tartós KLIF forgó öntöző szöggel, a nagyobb TWISTER forgó impulzus öntözővel állvánnyal, és az öt üzemmódos MULTICLICK statikus öntözővel. A nagyobb zöldségágyak és pázsit tulajdonosainak ajánljuk a 7,5-15 méteres SPRING snip-n-drip locsolócsövet. Egyenletesen elosztott lyukakkal rendelkezik hosszán, biztosítva a egyenletes és alapos öntözést. Ebből a kategóriából egy másik népszerű választás az EXPERT területi impulzus öntöző. Ez a modern eszköz lehetővé teszi egy nagy terület lefedését rövid idő alatt, csökkentve az öntözőrendszer gyakori mozgatásának szükségességét.

Ne várjon! Böngésszen, kattintson és rendeljen tökéletes öntözőrendszert kertjéhez. Prémium minőségű CELLFAST öntözőrendszereket kínálunk postai rendelés útján versenyképes áron és gyors szállítással egészen az ajtajáig. Vegye igénybe ajánlatunkat - tényleg megéri!